donderdag 26 november 2015

Haken om ladder op te hangen

Zeer scherp geprijsde haken in vele soorten en maten voor het ophangen van allerhande producten zoals tuingereedschap, een ladder , emmers, sportartikelen. Door voorwerpen op te hangen , staan ze niet langer in de . Makkelijk voor het ophangen van uw trap of ladder. Breedte ophanggedeelte 20cm.


Alle soorten duimen, haken en ogen. Duraline track haak ladder mat zilver.

Haak om onder andere een ladder aan op te hangen. Onderdeel van het garage opbergsysteem. Haken om fietsen horizontaal of verticaal tegen de muur te hangen. Haken om ladders op te hangen , en haken om diverse spullen en gereedschappen aan op. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan haken.


Bekijk hier ons online aanbod! Zeer nette afwerking, en degelijk materiaal. De ladder wordt beschermd door stevig omhulsel. Metalen haak met roestbestendige afwerking.

Selecteer hieronder een rij om beoordelingen te filteren. Steunen besteld voor het ophangen van mijn winterbanden, steunen zijn hiervoor stevig genoeg. Je kunt er bijvoorbeeld je tuingereedschap aan ophangen of in combinatie met meerdere haken bijvoorbeeld je ladder.


Check de voorraad van de. Alleen in de bouwmarkt te koop. Kenovo Duratrax gereedschap ophangsysteem voor het inrichten van uw garage , schuur of berging.


Voor voordelige aanschaf van muursysteem mét diverse haken kiest u de Garage. Creëer met behulp van haken extra ruimte aan de wand in de schuur of berging. Ladder , huishoudtrap, klussen . Gebruik bijvoorbeeld een dubbele haak om de ladder op te hangen.


De emmerhaak van Altrex. Bevestig hem op je ladder en je hebt altijd een handig plek om werkmateriaal aan op te hangen. Er is altijd iets te doen. Handig en bovendien erg veilig. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken.


Bezoek je onze website,. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts