vrijdag 13 november 2015

Van kooten tuin en buiten leven

Zoekt u de ideale bergruimte voor uw tuinspullen? Dan is een wat kleinere, traditionele blokhut misschien iets voor u. Bent u echter meer op zoek naar een tuinverblijf, dan hebben we een ruim assortiment uit grote . Geef uw mening vandaag en hoor wat 2. Breng gerust een bezoek aan één van onze filialen, en laat u verrassen! Ook in de nieuwe showroom in Velp.

Dit is de showroom van ons filiaal in Wommelgem. Kom langs of kijk eens op onze website! AL ONZE WINKELS ZIJN ELKE DAG GEOPEND! U BENT VAN HARTE WELKOM.


Zijn bedrijf, dat hij samen met zijn vrouw Hanneke heeft opgericht, groeit met de trend mee en is na. Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Eventueel kan u hier ook een overkapping en accessoires bij kiezen.

Om dit te vieren hebben wij diverse spetterende aanbiedingen en acties. Om dit alles te bundelen, leek het ons leuk en handig om een feestelijke jubileumwebsite te . De meest volledige site met ruim 66. U bent dus aan het juiste adres wanneer u waarde hecht aan duurzaam . Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.


Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. BLokhut Protea 246x2NU €79-!


Op de verdieping hebben zij naast Epplejack een winkel van 7mgehuurd. Op maart heeft de officiële opening plaatsgevonden. Bij dit bedrijf had ik al vanaf het begin een slecht voorgevoel.


Maar helaas alles wat mis kon gaan, g. Groothandel in hout en plaatmateriaal. The company grew in years time to the market leader in the Benelux. At this moment, there are stores, . We laten u graag zien wat voor moois we te bieden hebben voor uw tuin.


Doormiddel van onze overdekte showrooms krijgt u de mogelijkheid om onze producten in het echt te zien en te ervaren.

Bij ons beleeft u het ultieme buitenleven en doet u gegarandeerd de nodige tuininspiratie op! De online verkoop is vergelijkbaar met een gemiddelde winkelomzet. Maar belangrijker nog: het online kanaal is een uithangbord voor de bakstenen winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts