dinsdag 24 november 2015

Pe plaat 2mm

De webshop voor kunststof, plaat , staf, buis en eindproduct. Onze polyetheen platen zijn van hoogwaardige kwaliteit. PVC plaat 2mm GRATIS op maat gezaagd. Bekijk nu ons assortiment. Waterbehandelingsector, Viskwekerijen , Tankbouw, apparatenbouw, Voedingsmiddelenindustrie.


Andere diktes op aanvraag leverbaar.

De platen zij op maat te bestellen. Voor het maken van spatborden aan je auto of om iets af te schermen. Het materiaal is bovendien slijtvast, taai en sterk. PE plaat mm dik Zwart. PE heeft geen beschermfolie en heeft vanwege zijn industriƫle achtergrond altijd enige krasjes.


Een zijde is glanzend en een zijde is meer mat. Deze dunne laag van HDPE (tot mm ), bij ons bekend onder de naam Ecoban is met name geschikt om de groei van wortels in goede banen te leiden. Polyethyleen is geschikt voor . Hard polyethyleen behoort tot de groep van de polyolefinen.

Al jarenlang leveren wij HDPE ( PE , polyetheen, polyethyleen) producten in diverse afmetingen, diktes en kleuren. Wat leveren wij : Wij leveren verschillende producten welke opgebouwd zijn uit HDPE. Let op: PE is krasgevoelig en uitsluitend bedoeld voor industriƫle toepassingen.


Ontbrekend: 2mm ABS kunststof plaat (wit, zwart of grijs) online voordelig s-polytec. Elke plaat wordt gratis op de. Naast de kleur kunt u verder ook de. HDPE heeft een goede chemische bestendighei is slagvast, mag gebruikt worden in een HACCP omgeving en heeft een redelijke slijtweerstand. HDPE is onder andere te lassen en te zetten (niet te kitten of te verlijmen).


Hierdoor is HDPE goed te . POM plaat en staf - Polyacetaal heeft een geringe vochtopname, is maatvast, levensmiddelen geschikt (bepaalde typen) en uitstekend mechanisch te bewerken. Omschrijving, Groep, Prijs. HDPE PLAAT ZWART MM DIK, 20 €202.


Klik hier voor kunststof platen tegen de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts