dinsdag 24 november 2015

Harwi platenzaag

De OrcaMatic is een verticale platenz. De Piranha is een verticale platenzaagmachine met een zaaghoogte tot 1. De standaard zaagdiepte is mm. Variable zaagdieptes van of 1mm . Vind zaagmachine harwi op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. In goede staat, is nog in werking. Vind platenzaag gebruikt op Marktplaats. Deze kavel bevindt zich in hal 2. Speciale uitvoeringen zijn mogelijk.


Harwi_verticale_platenzaag_orca. Troostwijk verkoopt verticale platenzaag voor Houtbewerkingsmachines in Nederland. Bos machines in Vianen is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerde productielijnen en elektronisch gestuurde machines voor de timmerindustrie en levert een totaalpakket.

Beknopte technische omschrijving: - Volgens CE-norm - Max. Terug naar: AGAZZANI Bandzaagmachine, type 900RR, CE, Nr. Lengte van de machine ca. W 3volt A, afmeting: 230x500x70cm (hxbxd) . In het frame zit een mm hoekijzer met lengte verdeling waarover de materiaal aanslag moet vallen.


De aanslag zou er uit moeten zien als een blok metaal met spleet in lengterichting van de aanslag . Schulpzaagmachine met zeer grote staat van dienst. Machine standaard geleverd zonde roltafel en met een 5pk motor. Met de diverse opties kan de machine ook anders samengesteld worden. De beste tweedehands harwi platenzaag wandzaag resultaten.


Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertent. Verlengde uitvoeringen zijn mogelijk. Holzstar TKS250SC Zaagtafel 4Volt. Gebruikte Platenzagen - Kies uit tweedehand machines vanaf €in PL,IT,NL ,DE,ES,PT,CZ,AT!


Plaats vandaag nog uw bod ▻ surplex. Info over harwi platenzaag.

Resultaten van zoekmachines! Elcon Verticale Platenzaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts