zondag 22 november 2015

Bruinhart hout

De kleur is roodbruin tot bruin en bezit lichtbruine strepen. Het hout werkt gemiddeld en kan ondanks zijn gewicht en hardheid goed . Bruinhart is een zware harde houtsoort. Andere namen i acapu, aji, epi de blé, sarabebeballi, partridgewoo bruinhart , wacapou, botonellare.


Groeigebied i Suriname, Guyana, Frans Guyana, Brazilië. Fysisch- Mechanische eigenschappen.

Duurzaamheid schimmels: - laboratoriumtest met. Vraag nu online een offerte aan! Afhankelijk van de verschillende omstandigheden waarvoor het hout gebruikt wordt kan de duurzaamheid anders gewaardeerd worden.


Bij een algemene klassificatie kunnen dan ook voor een klasse indeling. Ook voor parketvloeren is het geschikt. De hardheid van hout wordt via de Janka-methode gemeten. Bij deze methode wordt een gladde stalen bol met een diameter van 1824mm en een oppervlak van 100mmprecies tot de helft van de bol in het hout gedrukt. De benodigde hoeveelheid kracht wordt.


Brug uière (de la) 70 905.

Brebes (regents. Tagal) 153. Brieven-posterij, Tabel M. B roeke (Abrah. v. d.) 635. Registreer nu gratis en anoniem en wordt deel van de wereldwijde marktplaats voor en door houtprofessionals: koop en verkoop partijen hout ! Acapu, wacapou ( Brazil), aji (Colombia), epi de blé, wacapou (French Guyana), sarabebeballi, . Hier vind U een deel van de collectie lichte houten parket vloeren. In een premier, 1-bis, rustiek A of Rustiek B kwaliteit.


Sym- phonia globulifera Linn. Vouacapoua americana Aubl. PRODUCTIE VAN VIERKANT BEKAPTE PALEN PER HOUTSOORT EN. Behoort u tot de mensen die liever eerst de prijzen bekijkt voordat u overgaat tot de aanschaf van een product? Dan bent u hier aan het juiste adres: Wij stellen u diverse prijslijsten online ter beschikking.


Zo kunt u thuis op uw gemak de juiste beslissing nemen. We hebben een groot gedeelte van het programma .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts