dinsdag 17 november 2015

I profiel

Een I-profiel is een type profiel van een stalen balk waarvan de dwarsdoorsnede de vorm van de letter I heeft. Vanwege de walsmethode heeft de . Profielstaal is een term voor een productgroep gemaakt uit staal, maar ook voor een staafvormige bouwdeel uit deze groep. Staalprofiel daarentegen is een benaming voor zowel het bouwdeel als de verschillende doorsneden. Een staalprofiel is gewalst en .

De zijstukken bovenaan en onderaan het I- profiel worden flenzen genoemd. Het rechtopstaande deel van de I-balk is het lijf. In de aanduiding IPE1is 1de hoogtemaat in mm, incl.


IPE, HEA, HEB en UPE profiel balken. U geeft de lengte en dikte aan en Huisman regelt de rest. Bekijk snel ons gehele assortiment op onze website.


De profielen worden geklasseerd onder de lange producten, zijnde de producten die één afmeting vertonen die opmerkelijk groter is dan de andere twee afmetingen die de doorsnede bepalen.

Profielen verkrijgen hun vorm (I, H, U, …) door het walsen onder hoge temperatuur. Direct leverbare I Profiel in de kwaliteit(en). Ik zit met verbouwingen en zou graag een deel van een steunmuur afbreken. Geschreven door tomatte in de rubriek: Gevel. Poutrelle I profiel Lengte m. Een H- profiel is eenzelfde balk met grot.


Ik zou een overspanning van 5. Ik ben zelf niet zo goed thuis in de . Bent u op zoek naar een IPE profiel ? Bestel deze dan eenvoudig online bij Limtrade. Rechtstreeks vanuit de fabriek gelever daarom scherp geprijsd! Bekijk ons assortiment Profielen in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.

Samengestelde profielen. Bij Fabory bestelt u snel en gemakkelijk Vierkante hellingsluitplaat voor i-profielen artikelen van hoge kwaliteit. Ofde temperatuur als uniform kan worden veronderstel hangt afvan hoe het staal verhit wordt: 1-zijdig (van onderaf), 3-zijdig (vanafde onderen zijkanten) of -zijdig (rondom).


Voor de meest gebruikte onbeschermde profielen die 3- of 4- zijdig verhit worden is een uniforme temperatuur in het profiel een goede aanname.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts