vrijdag 20 november 2015

Whoon oisterwijk

Een zitmeubelen merk, gespecialiseerd in fauteuils, hoekbanken, bankstellen en eetkamerstoelen. In het nieuwe pand zullen we enkel gaan werken vanuit passie voor mooie spullen. Onze liefde voor mooie meubelen en unieke woonaccessoires zullen weer de drijvende kracht . Pure Wood staat voor pure sfeer en gezelligheid met de meest unieke meubels, gemaakt van de mooiste materialen.


Van vele items bestaat maar exemplaar.

Hier vindt u alles voor uw interieur onder één dak. Onze website biedt u de mogelijkheid al deze meubelen op uw gemak te kunnen bekijken. Hier kunnen wij u van persoonlijk advies. Andere plekken in de omgeving. Hoekbank Lynn in U-opstelling Deze prachtige hoekbank in ruime U-opstelling is een plaatje voor ieder interieur.


Zijn heerlijke zitcomfort en … € 2. Toon alle (10) zoekertjes.

Bij gebruik van onze site . Floor Marijnissen heeft functies . Adres, Heusdensebaan 65. Room1heeft nu verkoop punten. Al jaren een vertrouwd adres. De woonwinkel met een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en kasten . Michiels Woonstijl heeft een ruime keuze aan relaxfauteuils.


Wij bieden u vele relaxfauteuils in verschillende uitvoeringen, in zowel klassieke, landelijke als moderne stijlen. Oisterwijk en omstreken. De Relaxfauteuils zijn te leveren in handverstelbaar, 1-,2-,3- en zelfs 4-motorig modellen, natuurlijk ook als sta-op fauteuil wanneer u moeite heeft om . This Pin was discovered by Wendy. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. In december en januari zijn wij iedere zondag geopend.


Bent u op zoek naar een bank of fauteuil in een specifieke afmeting die exact past in uw interieur. Breng een bezoek aan de winkel en laat u informeren naar de mogelijkheden voor meubilair op maat.

Vul hieronder Uw gegevens in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief, vol met foo kleding en interieur inspiratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts