woensdag 25 november 2015

Paraffine haardblokken action

Bekijk online het product Samba Haardblok stuk. Bekijk dit product en meer Huishoud-producten op Action. Wijzelf zijn van mening dat ons hout nog beter is aangezien er alleen maar beukenhout in onze plastic zak zit en het is . Golden Flame ovengedroogd Beukenhout is vergelijkbaar met het Zwaluw product.


Laatst zag mijn haard echter iets vreemds in de haard liggen: Een Albert Heijn Haardblok. De verpakking van het haardblok geeft aan dat de geschatte brandtijd uur zou zijn en dat het blok gemaakt is van houtzaagsel en paraffine (aka kaarsvet).

Een set van openhaardblokken voor koude winterdagen. De haardblokken die CP verkoopt en aanbeveelt geven zeer weinig tot geen vliegvuur, waardoor het risico op schoorsteenbrand minimaal is. CP gaan nemen wij de haardblokken van Blokker mee. Afgelopen week dus ook weer mee naar de KV.


Onze haardblokken worden vervaardigd uit zaagsel en paraffine. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend de beste grondstoffen, zonder toevoeging van houtafval of dierlijke vetten. Deze kwalitatief perfecte openhaardblokken branden langer, . De firelog is ideaal om haardhout aan te steken.


Gebruik een gedeelte van het blok of laat het gehele blok zelf uur branden.

Ideaal voor gesloten en open kachels. Deze paraffine haardblokken zijn FSC gecertificeerd en gemaakt van paraffine en zaagsel. Fleur jouw open haard op met deze haardblokken , evenals de. Vind haardblok op Marktplaats.


Mocht je wel eens in Center parcs zijn geweest dan kan je ongetwijfeld beamen dat het . Voor iedereen een voordeel. Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste Action in keramische haardblokken aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm. Geweldig die haardblokken van Blokker.


Deze haardblokken zijn prima aan te steken en branden lekker lang. Vele aanbiedingen bij bol. Aanmaakblokjes koop je eenvoudig online bij bol. Momenteel zijn wij één van de grootste haardhout producenten van Nederland.


Het hout is 1 FSC gecertificeerd , afkomstig uit duurzaam beheerde bosbouw en ecologische productie, en het blok bevat tevens kwaliteit paraffine was en minerale katalysatoren. Dit haardblok dient louter en alleen voor het effectief en functioneel reinigen van de zwarte roet en koolteer in uw schoorsteenkanaal, dat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts