maandag 16 november 2015

Plantenrek muur buiten

Wil je graag tuinieren in een kleine ruimte? Gebruik dan een plantenrek. Met een plantenrek kun je gemakkelijk grote stukken muur en regenpijpen mooier.


Laat je mooiste planten pronken in dit stalen rek voor aan de muur. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Bent u op zoek naar een plantenrek ? Bekijk snel de diverse plantenrekken en klimrekken om verticaal te kunnen tuinieren op Tuinexpress. Deze trellisschermen (2m x 90cm) staan nu voor het eerst buiten in meer dan jaar. Het ijzeren rek is verkrijgbaar in veel verschillende vormen en maten en je kunt het aan je muur hangen, inzetten als scheidingsmuur of op een vlak oppervlak zoals een kastje zetten als je een woning hebt waar geen gaten in de muur mogen komen. Vergelijk en koop goedkope Plantenrekken online bij ShopAlike. Ontdek ons grote assortiment aan tuinproducten online.


Voor elke tuin of balkon. Houten bloemenrek ( muurmodel ).

Kunnen jouw bloemen en planten wel een steuntje in de rug gebruiken? Bij Praxis vind je plantensteunen in allerlei soorten, maten en materialen. Kies jij voor een plantensteun, trellis, plantenstok of plantenrek van plastic, staal of natuurlijke bamboestokken? Naast verschillende soorten plantensteunen, . Een opkikker voor een saaie muur. Het hoeft overigens geen groot rek te zijn.


Een ladder met drie treden of een kleine vierkante pallet tegen de muur neemt nauwelijks ruimte in beslag! Door in de hoogte te werken wordt die lege muur mooi opgevuld met een oase van groen. Je ziet het steeds vaker en niet alleen buiten , ook is het binnen helemaal trending: hangpotten! En nee, niet om ergens op te klimmen, maar om te gebruiken als plantenrek.


Maak het groen door klimplanten tegen een plantenrek aan te laten groeien. Bloempotten stapel je op. Hang je (moes)tuin aan de muur.


Het begint allemaal met zaadjes, een kweekset, een plantenkas en een heleboel geduld. Het ziet er fantastisch en elegant uit, past zowel binnen als buiten in vrijwel elke woonstijl en is ook nog eens eenvoudig te maken met behulp van deze tutorial. Dit zelfgemaakte hangende rekje is ideaal om een smalle reeks van plantjes efficiƫnt op te hangen aan je muur of schutting.

Je tuin is bijna af, je tuin- of loungeset staat klaar, de barbecue is naar buiten gereden, de parasol staat op. Toch mis je iets, je tuin is een beetje kaal. Je mist wat leuke tuinaccessoires om je tuin compleet te maken. Een vrolijke bloem- of plantenbak, wat lichtjes in de tuin en een vlinder of canvas voor aan die kale muur.


Dus is het niet zo gek om je tuin net zo gezellig aan te kleden met accessoires. Tuindecoratie is vaak weerbestendig en kun je met een fikse regenbui gerust buiten laten staan. Deze pin is ontdekt door Eveline Grin. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Tover je ( buiten ) muren om tot levende groene wanden, inclusief irrigatiesysteem. Met een verticaal plantenrek stapel je de planten en kruiden gemakkelijk op elkaar. Veel potten hebben een . Bamboe bouw Nederland bied de bamboe plantenrekken aan in verschillende varianten. Door het harmonica systeem kunt u de plantenklimrek uitrekken in verschillende breedtes en hoogtes. Binddraadjes om eenvoudig en snel de planten klimrekken te monteren tegen een hekwerk, muur , gaaspaneel of.


Steigerhouten plantenrek Town Ville. Kleurafwerking van steigerhouten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts