woensdag 11 november 2015

Brasserie de utrechter

Stadsbrasserie en bar in hartje Utrecht. Het beste van de stad en het plattelan met herkenbare gerechten en verrassende smaken. Van ontbijt tot diner, lunch of borrel. De Utrechter is een echte.


Het is een dynamische ontmoetingsplek, de hele dag door.

Waar men altijd kan aanschuiven voor iconische gerechten, fijne dranken en ontlokkende gesprekken. Hedendaags wordt vervlochten met historie, . Het monumentale Vinkepan waar voorheen Staffhorst was gevestig is weer open voor een breed publiek. We willen op het Vredenburg een impuls geven aan . Maar wie is de Utrechter dan eigenlijk, en waar heeft hij behoefte aan?


We nemen je mee naar het hart van de stadsbrasserie, om zo via sfeervolle zitjes, dwars door de open keuken en via de nieuwe menukaart, meer te weten te . Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Anyway, bij een brasserie denk je misschien aan een simpel restaurant, maar de Utrechter legt de lat hoger dan alleen patat met saté.

Dat begint al bij de entree. Het industriële interieur wordt gekenmerkt door veel hout, bakstenen en metaal, maar dan in een chique jasje. En ook heeft de kaart een chique . In opdracht van Groenhuijzen Elektra hebben wij het ontwerp en de prijsvorming verzorgd betreffende de elektrotechnische installaties ten behoeve van de grootkeuken en restaurant installatie voor brasserie de Utrechter (Vroeg) te Utrecht.


De aanpassingen en uitbreidingen aan de elektrotechnische installatie behelzen . Vredenburg in Utrecht is volop in beweging: er komen steeds meer nieuwe horecazaken bij. Het moet een hotspot worden waar ontmoeting en sociaal ondernemen centraal. Bepaal zelf waar en wanneer je werkt en hoeveel je verdient. Bekijk opdrachten, lees reviews en boek eenvoudig shifts online. Zoals jullie misschien al via sociale media gezien hebben opent er vlak na de zomer een horecagelegenheid op de begane grond van SIFUtrecht.


Het is altijd het idee geweest om ook de stad en haar inwoners te verbinden aan het ecosysteem van sociaal ondernemers die SIFUtrecht sinds de . De armoede coalitie heeft dit keer gezinnen voor wie dit geldt, maar die ook nog . Wanneer een succesvolle horecaondernemer uit Bunnik samen met twee eigenaren van een concept en design bureau uit Amsterdam een nieuw restaurant begint in hartje centrum van Utrecht , kun je stellen dat er iets unieks staat te gebeuren. Als daar nog bij komt dat zij horecapartner van Social Impact . Who knows, maybe you are the lucky one who goes home with a secret recipe. But it really comes to life in the evening.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts