vrijdag 27 november 2015

Houten afsluitingen met aluminium palen

Welke palen houden mijn houten tuinschermen elegantst recht? Kies voor gelijkmatige afwerking met de aluminium palen van Exterior Living. Deze ALUFLEX aluminium gleufpalen zorgen voor een uiterst strakke look van uw rabat - planken tuinscherm. Aluflex is een uniek, inovatief modulair systeem waarbij u deze paal met standaard gleufbreedte van mm, kan voorzien van verdoken profielen.


Hallo, Had een offerte laten opmaken om onze tuin te omheinen met een Alu paal en geïmpregneerd hout.

Ik moet bekennen, ik was wat verschoten van de prijzen. Ik zal het dus samen doen met mijn vader :-). Ik had gedacht aan volgende Alu . Opvallende trend daarbij zijn de gloednieuwe aluminium palen. Het zijn gelakte profielpalen voor het plaatsen van afsluiting met een gleuf van mm, waardoor ze geschikt zijn voor elk type afsluitingen. Een aluminium paal wordt geplaatst met beton in de grond net zoals een houten paal.


Ze zijn bijzonder stevig en zijn. Aluminium steunpalen voor het plaatsen van tuinschermen.

Extra stevig, geanodiseerd. Deze aluminiumpalen hebben een heel lange levensduur. PROFESSIONELE KWALITEIT DRAAD AFSLUITINGEN PAKKET: METER KWALITEIT DRAADAFSLUITING MET BOVENBUIS 1. Tuinafsluitingen - Tuinschermen.


Scherm opgebouwd uit geschaafde planken van 15x120mm. Gevezen met inox vijzen M4x30. Dit scherm wordt geplaatst in houten (gleuf) palen, betonpalen, metalen palen of aluminium palen.


Je kan kiezen uit veel verschillende houtsoorten en de schermen zijn eenvoudig tussen houten of betonnen palen te monteren. Ook aluminium kan gebruikt worden voor het maken van een tuinscherm. Soms gaat het dan enkel om het frame, maar men kan ook tuinschermen volledig uit aluminium . HARDHOUTEN PAAL GESCHAAFD 12X12X300CM DIAMANT.


Afdekkap met led-verlichting en paalhouder ook verkrijgbaar. Stuur naar een vriend(in). Productprijs ( incl. btw). Toevoegen aan wenslijst.


Een tuinafsluiting houdt niet alleen nieuwsgierige blikken buiten maar zorgt ook voor extra veiligheid!

Het biedt eveneens een meerwaarde aan huis en tuin. Ontdek bij ons de verschillende mogelijkheden, van de klassieke tot de moderne afsluiting,Van houten palen tot aluminium palen met daarin geïntegreerde verlichting. Paalsysteem in aluminium voor het plaatsen van een tuinafsluiting met tuinschermen: beginpaal, tussenpaal en volle paal. Voor de plaatsing van tuinschermen is er nood aan specifieke palen die telkens perfect passen bij uw afsluiting. Hardhouten afsluiting, houtsoort itauba, met betonplaat voor de palen geplaatst.


Houten panelen latten, geplaatst op aluminium palen. Massieve panelen geplaatst op betonpalen. Een houten afsluiting zorgt zorgt voor de nodige charme in uw tuin.


De voorkeur gaat uit naar de producten van Collstrop, deze afsluitingen genieten tot jaar garantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts