dinsdag 10 november 2015

Vacature rondhout transport

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur voor het transporteren van rondhout in de Benelux en Duitsland. Het gaat om een fulltime functie. Informatie over de vacature ? Eén van de specialisaties van Van der Wiel is rondhout transport. Chauffeur Kraan vacatures.


Met ervaren chauffeurs, modern materieel en branchekennis vormen we een betrouwbare schakel tussen bos en houtindustrie.

Dit doen wij onder meer voor opdrachtgevers Staatsbosbeheer en Prindal. Je gaat werken met machinale houtbewerkingsmachines zoals een motorkettingzaag waarbij je stammen voor diverse doeleinden gaat bewerken. De rondhoutbewerkers zijn in teamverband verantwoordelijk voor alle voorkomende machinale houtbewerkingen zoals schillen en afkorten. Ook kan transport op eigen terrein . Bekijk online vacatures als vrachtwagenchauffeur in de provincie Drenthe op de grootste vacaturebank van Nederland. Als vrachtwagenchauffeur doe jij niets liever!


Hengelo zijn wij op zoek een vrachtwagenchauffeur. Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar. Een open sollicitatie is altijd welkom.

Open Sollicitatie in de onderwerp regel. Nou lijkt het me best mooi werk om hout te rijden vanuit de Ardennen bijvoorbeeld. Wie heeft er ervaring in deze tak van transport ? Ik was al bang dat het een mager stuk transport was, heb al veel gezocht op internet maar er is weinig over te vinden, althans, wat vacatures betreft. Ten Bulte Rondhout is een bosbouw en transportbedrijf uit Groenlo. Het bedrijf koopt onder andere hout op stam en voert bos- en transportwerkzaamheden uit.


Voor deze werkzaamheden is een Scania G 4Euro bakwagen met laadkraan aangeschaft. Samen met de nieuwe 3-assige wide-spread . Full-service Rondhouthandel. Omdat we met onze eigen vrachtwagens en chauffeurs ook het transport verzorgen hebben wij alles in een hand en zijn we in staat onze producten just-in -time af te . Bij ons kunt u terecht voor alle types transport : van klein tot exceptioneel groot en zowel binnen Nederland als daar buiten. Met meerdere trekkers en diverse type trailers kunnen we alle soorten transport organiseren.


Door vakkundig personeel, een optimale organisatie, kennis van hout en bos, uitstekend materieel, en marktkennis zijn we in staat om de boseigenaar vakwerk, snelheid en een . Vacatures voor part time en full time banen en jobs in de regio Reusel (NB – NL). Deze functie biedt uitzicht op een vaste dienstverband. Werk jij graag in de natuur en heb je affiniteit met hout , dan zijn wij op zoek naar jou!


Verder zijn er diverse andere opties, zoals Scania Retarder, automatische airco, standkachel, Alcoa . Houthandel van Dal is al meer dan jaar gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van hout.

Douglas en Eiken hout , houten overkappingen en tuinhuizen. UITLEEN NETWERK NL - DALFSEN, OVERIJSSEL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts