woensdag 25 november 2015

Ipe hout kopen

Het hout bevat de inhoudsstof lapachol die op het langsvlak als (groen)gele streepjes zichtbaar is. Lapachol kleurt in aanraking met ammonia roo waardoor ipé ( Surinaams groenhart) van bijvoorbeeld demerara groenhart is te onderscheiden. Op zoek naar hoogwaardige kwaliteit IPÉ hout ? Het hout is zeer har sterk (D60), moeilijk splijtbaar en zeer elastisch.


Ipe heeft bij het drogen een zeer geringe neiging tot scheuren en vervorming.

Ipe schaven wij met aangepaste schaafbeitels (kleinere snijhoek) om oppervlakte inspringsels door de kruisdraad . Deze luxe houtsoort wordt veel toegepast bij zwembaden en terrassen. Bekijk ons filmpje om alles te weten te komen over deze prachtige houtsoort ! Bestel bij Gadero Ipe planken rondom glad . Planken van x 1mNU IN SUPER PROMO ! Pas gezaagd heeft het een geel-bruin-groene kleur, maar het verkleurt naar een mooie egale warme. Koop of Verkoop ipe hout op Marktplaats.


Fijnhout Drenthe is leverancier van Ipe hout.

Uit voorraad leveren wij Ipe houten planken, balken en latten. Vraag nu online een offerte aan! Voordeel Hout heeft een ruime voorraad Ipe hout. Bezoek hiervoor onze website.


Deze luxehoutsoort wordt veel gebruikt bij zwembaden en terrassen. De vergrijzing is schitterend lichtzilvergrijs. Dat trekt almaar meer klanten aan.


Zoekt u A-kwaliteit hardhout planken voor uw terras? Gadero Hout is de grootste houthandel van de Benelux. Het is technisch zelfs geschikt voor meubels, kozijnen en deuren. Bovendien is het hout bijzonder veerkrachtig - en daardoor ook bijzonder geschikt voor bogen (als in pijl en boog).


Ipe vlonderplanken zijn van een mooie, duurzame hardhout soort. Ipé kent weinig werking. Ipe hout komt uit de FSC gekeurde bossen in Midden- en Zuid-Amerika. Ipe hardhout word gekenmerkt door zijn hoge duurzaamheid.


De Ipe vlonderplanken hebben ook hun eigen bevestigingsmateriaal, waardoor je hem blindelings kan monteren.

Dit is een zeer hard en zwaar hout en zeer duurzaam. Het leent zich uitstekend voor buitenwerk zoals constructies, gevelbekleding, tuinmeubelen, tuinhout , . Ipe is een zeer stabiel en duurzaam hout , komt meestal uit Zuid Amerika. Deze hardhoutsoorten zijn van hoge kwaliteit, FSC-gekeurd en worden door ons aangeboden tegen de scherpste prijzen. De levensduur van deze hardhouten vlonderplanken kan oplopen van wel tot jaar.


Door de kwaliteit is Ipe hout dan ook erg geschikt om te gebruiken voor een vlonder aan het water of rondom een zwembad. Geniet nu van Uw tuin Wij plaatsen houten terrasen in Padoek , Ipe ,Thermowoo RND ,. Keuze uit gesorteerde of ongesorteerde planken. Bent u op zoek naar planken voor een terras of omheining waar u NOOIT meer onderhoud aan heeft?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts