dinsdag 10 november 2015

Houten schijven te koop

Boomschijven voor het klauteren voor geitjes. Prijs zoiets als openhaardhout. Leuke boomstam schijven. Vind hout schijf op Marktplaats. Eikenhouten schijven te koop.

Voor iedereen een voordeel. Mogen per stuk, of per set. Per stuk euro, set 150. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Denk hierbij aan Wensschijfjes, Schijven met schoolbordverf, Schijven met tekst, Naturel houtschijven, Etageres van houtschijven en meer. Kijk verder voor ons volledige assortiment. The price is including tax, but not shipping fees.


Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.

Hiermee kunnen wij en derde partijen . Alle houten materialen om te bloemschikken. Bekijk onze collectie, alles is op voorraad. Wenge U mag een schijf zelf uitzoeken. Deze houten schijf wordt verkocht per stuks, en zijn leuk om ter decoratie te gebruiken voor bijvoorbeeld een zelfgemaakte krans, lantaarn of ander decoratiestuk. Schrijf je dan in voor een demo of workshop op één van onze vestigingen.


Mooi houten deurschildje van natuurlijk hout. Mooi item om helemaal naar eigen smaak te beplakken, bestempelen en naar hartelust te versieren. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. De houttekening komt veel mooier naar voren en de schijf wordt duurzamer en gemakkelijker schoon te maken.


Houten boomschijfjes 1g. Beschikbaarheid: In voorraad. Op dit moment lopen er geen acties. Schrijf in op onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gebracht van nieuwe acties.


Deze boomschijven , stammen en takken zijn zeer geschikt als decoratie voor elk interieur binnen maar voor ook buiten op het terras, zakelijk of particulier, en bovendien makkelijk in onderhoud. Neem een kijkje in onze webshop Decoratietakken Knoops meerdere decoratie hout soorten .

Een mooie houtschijf waarmee je allerlei creatieve dingen kan doen. Je kan de schijf graveren, beschilderen, gebruiken voor een bloemschikking of combineren met kaarsen maar je kan ze ook vernissen om te gebruiken voor het serveren van hapjes. De houtschijven zijn niet behandeld en elke houtschijf is uniek in kleur . Met kettingzaag gemaakte Houtfiguren en houtschijven.


Deze houtfiguren zijn door middel van een kettingzaag uit een houtstam gesneden. We leveren daarnaast houtschijfjes in diverse maten en soorten. Wilt u zelf aan de slag met het bewerken van boomstammen? Misschien zit er een stam tussen. Niet alleen eiken, maar ook andere soorten . Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten!


Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare ronde houten schijven ! Laten we aan de slag gaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts