donderdag 29 december 2016

Opbergrek praxis

Kies uit een breed assortiment. Bestel jouw opbergrek of stellingkast direct online. Sencys opbergrek Jumbo 5. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Praxis - details,rh:voordeelmuis.

Dit stevig metalen rek van Baseline in duurzame witte epoxy uitvoering heeft metalen legborden met een draagvermogen van 50kg per legbord. Dit opbergrek is gemaakt van onbehandeld FSC hout en geschikt voor vele ruimtes zoals de garage, zolder en slaapkamer. Vergelijk 1kasten in alle stijlen o. Kledingkasten, boekenkasten, nachtkastjes, vitrinekasten e. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste. In de categorie opbergrek scharen wij bij Voordeelmuis die producten die in een schuur of berging thuishoren.


Dit rek heeft een draagvermogen van 175kg per.

Voor iedereen een voordeel. Vind opbergrek op Marktplaats. Ruime keuze wandrekken en stellingkasten. Van metalen wandrek tot houten stellingkast. Check nu alle rekken bij GAMMA of online.


Prijzen variëren van 2tot 39 maar het is allemaal dezelfde gammele zooi. Maak een industriële kast? Stevige metalen opbergrekken met houten planken per rek. De rekken zijn uitgevoerd in duurzaam galva.


Metalen zwaarlastenrek met houten legborden. Het rek is uitgevoerd in duurzaam galva en kan zonder gereedschappen. Ideaal voor het netjes opbergen van spullen met een maximaal draagvermogen van 175kg per plank! Iets bijzonders maken van je opbergrek ? Bekijk het ruime assortiment wandborden van o. Met planken van mm dik spaanplaat.


Kasten - Stellingkasten?

Aquavive inbouw reservoirset Lizonne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts