woensdag 28 december 2016

Wijnvat met pomp

Uitgekeken op je stoelen? Op Marktplaats zijn ze zo verkocht. Houten regentonnen wijn vaten groot of klein met houten kraan, pomp of overloop. Tik hier voor meer informatie liter € 4-.


Deze wijnvaten zijn voorzien van gegalvaniseerde ringen, dus nooit geen roest!

Tevens een Nieuwe gietijzeren handpomp, waarmee u het water uit het vat kunt pompen. De pomp is voorzien van een stijgbuis in het vat , waardoor de pomp ook echt werkt. Het halve eiken wijnvat is voorzien van een meranti blad waarbovenop de pomp is geplaatst. Deze originele whisky- en wijnvaten hebben een inhoud van meer dan 2liter en zijn uitermate geschikt als regenton.


In ons assortiment vind u dan ook uw regenton 2liter , regenton 3liter of groter. Met een losse deksel, kraan of pomp op uw regenton maakt u optimaal gebruik van het opgevangen regenwater. Mooi eiken wijnvat met handpomp.

Moet weg wegens verhuis. AddThis Sharing Buttons. Wijnvat Puur 224L groene pomp gebeitst. Door de ruime keuze in ons assortiment, zijn wij interessant voor iedere doelgroep.


Hoi Ik heb een klein teras gedeeltelijk in de schaduw graag zou ik een half wijnvat als vijver gebruiken met wat goudvissen. Strooi een beetje gewassen kiezelstenen om de pomp heen. Gebruik voor de beplanting kleinere plantmanden, omdat deze voorkomen dat planten met een sterke wortelgroei zich uitbreiden. De vermelde prijzen zijn bij afname per stuk. Heb je grotere aantallen nodig dan krijgt je partijvoordeel korting.


Tuincentrum uw specialist in tuin en vijver materiaal. Indonesische producten dennenhout , buddha`s , bamboo. De groene gietijzeren waterpomp heeft een. Geoleide eikenhouten regenton gemaakt van 2liter wijnvat.


Eiken regenton met zwarte pomp. Afwerking: gebeitst met gietijzeren groene pomp. De wijnvaten zijn ook te huur.

Regenton compleet - € 14-. Prijs blank, Prijs lijnolie. Pompen nieuw gietijzer €4, €4€550. Nu ook zinken aansluitklep €3 . Aangeboden : Fontein Pomp met Snoer 2Volt met Hulpstukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts