woensdag 21 december 2016

Houten trapleuning vervangen

Heb je nog een oude, houten trap? Dan is de kans groot dat de spijlen niet eens zijn vastgelijm maar gewoon vastgemaakt zijn via een gat in de trapleuning of balustrade en . Traditioneel wordt er bij de trap een ronde stok leuning geleverd. Deze wordt meestal gemaakt van een tropische houtsoort zoals mahonie of Iroko.


De rechthoekige gebogen houten trapleuningen zijn er in diverse bochten en lengtes. Vervangen houten trapleuning.

Type klus: Trap renoveren of repareren. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . De leuning is door de vorige eigenaars verwijderd. De oude leuning is in mijn bezit, maar zonder spijlen. Metalen trapleuning te vervangen door houten trapleuning ? De trap maakt bocht van 90°.


Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde timmermannen uit uw regio!

Trapleuningen voor ieder soort trap. Van aluminium tot hout en van vierkant tot rond. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw trapleuning direct online. Een trapleuning is noodzakelijk. Maak van dit noodzakelijke element in je woning een eyecatcher.


Wij laten hier ongebruikelijke trapleuningen zien. Wij willen de houten trapleuningen van beide trappen laten vervangen door aluminium ook willen we bij een keukenkastje twee scharnieren laten frezen ik denk dat het beter is om . Kijk, zo begint het vaak: een kale trap omdat in de zestiger jaren alles is weggehaald. Weg eindpaal, weg spijlen of balusters, en weg trapleuning.


Soms is er nog een oude foto, iets bij de buren of op zolder. Soms wordt het helemaal een reconstructie van het oude, soms komen er . Als je erover denkt om je trapleuning te vervangen , dan moet je zeker verder lezen om in dit artikel inspiratie op te doen. Aan één kant van de trap zien we nog een houten leuning. Balustrades zijn essentieel voor de veiligheid van uw trappenhuis.


RVS spiltrap leuning met LED verlichting Lumigrip. Bij een renovatie van de leuning worden de bestaande staanders vervangen door RVS staanders. Uw trap een nieuwe look geven met een nieuwe trapleuning ! Via ons netwerk vergelijkt u vrijblijvend meerdere offertes voor traprenovatie, trapbekleding of het vervangen van trapleuningen.

Je kunt kiezen uit leuningen die van hout zijn maar er zijn ook metalen leuningen. Metalen leuningen zijn eenvoudig te monteren en schoon te houden. Voor de metalen trapleuning heb je de juiste bevestigingsmaterialen nodig om er voor te zorgen dat ze goed bevestigd worden. Dat zelfde geldt voor houten leuningen. Door je trap te renoveren in de stijl die je wil kom je al een heel ein maar door ook de leuning en de balustrade te vervangen , creëer je een compleet nieuwe look.


Wil je je interieur een zachte touch geven, dan zijn een ronde trapleuning en ronde houten spijlen de beste optie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts