vrijdag 16 december 2016

Jaren 30 voordeur te koop

Te koop getoogde deuren uit de jaren 30. Voorzien van enkel glas. Zo goed als nieuw Ophalen. Afmeting: 8x 20cm. Fotos spreken voor zich. Hierdoor valt de karakteristieke uitstraling van het .

Laat u inspireren en bekijk. Wij zijn gespecialiseerd in historische bouwmaterialen weer bruikbaar te maken voor een woning van deze tijd. In ons assortiment vindt u een. Oude eiken deur kopen bij Mammoet.


Bent u specifiek op zoek . We bieden voordeuren aan uit de jaren dertig en nieuwer , maar ook antieke voordeuren hebben we voldoende op voorraad. Onze voordeuren zijn authentieke tweedehands deuren en uit Nederland die allemaal een eigen historie uitstralen. Oude deuren kopen, dat doet u in Brabant natuurlijk bij Destijdsch.

Ook glas-in-lood deuren, staldeuren, en suite- en schuifdeuren, voordeuren en dubbele deuren hebben wij in ons assortiment opgenomen. Maak uw woonstijl compleet door bij ons oude deuren te kopen. Buitendeuren in jaren stijl. Een jaren woning kenmerkt zich door rechte lijnen en een authentieke uitstraling.


Wanneer u op zoek bent naar een voordeur voor een jaren -woning dan is het mooi om deze stijl door te trekken en te kiezen voor een jaren voordeur. Dan is een Bruynzeel voordeur een interessante optie. Deze deuren zijn naar eigen wens aan te passen. De meeste deuren - zoals de CanDo voordeuren - zijn voorgegrond zodat u de deur in iedere gewenste kleur kan aflakken. See more ideas about Interior doors, Internal doors and Apartments.


Onlangs was er in mijn straat een te koop. Compleet out of date met een flinke renovatietijd in het vooruitzicht. Het ontbreken van de badkamer, het lage granito aanrecht, de verweerde erker en bruin gebeitste voordeur bleken een publiekstrekker te zijn . Achterhuis heeft een ruim assortiment aan antieke binnendeuren.


Eventueel voorzien van geëtst glas of geslepen glas. Drieluiken of vierluiken, of dubbele deuren, we beschikken over een ruim assortiment. TIP bij aankoop van een deur: Koop eerst de deur(en) , toon ze aan uw architect of aannemer en laat als het ware . Antieke deuren kopen bij oudepaneeldeur.


Noteer dit paneeldeurnummer.

Om snel te kunnen zoeken hebben we de paneeldeuren in categorieën ingedeeld. Zie het overzicht hieronder. Als u in een categorie op een foto klikt , krijgt u uitgebreide informatie te zien en kunt u de foto.


In het begin vond ik het nog spannend om een partij van honderd deuren te kopen. Grote ramen, glas-in-loo originele paneeldeuren, een granito vloer en wandtegeltjes in de gang: we zijn er dól op. Ook op zoek naar een huis uit de thirties? Deze staan op dit moment te koop in Den Bosch! Trends uit de jaren dertig: royale deurpanelen, robuuste deurstijlen, bijpassend beslag en ramen.


De uitgebreide collectie in de showroom maakt het mogelijk uw beslagkeuze af te stemmen op de gekozen deur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts