maandag 26 december 2016

Massief hout werkblad

Als werkblad , keukenbla wastafelplank of de basis voor uw eigen project. Voor een luxe en klassieke uitstraling kiest u onze panelen met doorgaande lamel, verkrijgbaar in verschillende Europese en exotische houtsoorten. Wij produceren de werkbladen volgens . Meer dan houtsoorten!


Zoals elke grondstof heeft massief hout ook een aantal natuurlijke gebreken: Hout is een hygroscopisch materiaal dat kan vervormen onder invloed van vocht. Daarom zijn de massieve werkbladen opgebouwd uit goedgedroogde stroken hout.

Werkbladen in eiken- en beukenhout. Prachtig als keukenbla bureaubla tafelblad of barblad. Bezoek onze showroom en bekijk de houten werkbladen op locatie. Voor 12:bestel morgen bezorgd.


Houten werkbladen van massief beukenhout. Leverbaar in verschillende houtsoorten! Massieve werkbladen van natuurlijk hout. Veel variatie in dikte, lengte en breedte Decosier, voor al uw maatwerk.


Hierbij kunt u denken aan een blad voor een eet- of werktafel, maar ook een massief keukenblad in uw keuken.

CanDo massief houten bladen zijn gemaakt van onbehandeld duurzaam hout. Onderhoudsadvies massief hout. Hardhout vereist onderhoud teneinde zijn optimale conditie te behouden. Het werkblad moet regelmatig worden geolied ( geimpregneerd) om het hout tegen water en vochtopname te beschermen. Voor het verlaten uit onze fabriek worden zij ruimschoots met olie behandel echter . Onze keukenwerkbladen zijn eenvoudig op maat te maken.


We hebben alles van gelamineerde tot massief houten werkbladen. Met wat olie en een voorzichtige hand vormt een werkblad van massief hout het mooie en natuurlijke middelpunt van je nieuwe keuken. Een massief houten werkblad kan bij Van de Voort uit Udenhout perfect op maat worden gemaakt binnen de zagerij. Hallo, ik heb net een ikea keuken gekocht met een massief eiken werkblad. Hoe kan ik dit best monteren op de kasten met betrekking tot het werken van het massieve hout ? Hallo, Heeft iemand ervaring met de massieve houten keukenwerkbladen van Ikea ? Ik zou opteren voor de eiken of de beuken van 38mm.


Geen opmerkingen betreft het onderhoudsgemak en de duurzaamheid ? Of kan ik beter uitkijken naar een andere leverancier ? Kwestie van betere kwaliteit en(of) . Wij hebben een groot aanbod houten platen in verschillende diktes en afmetingen. Deze platen worden als werkbladen voor de keuken gebruikt, als bureaubladen, als meubelplaten,. Kom naar onze winkel om te kiezen uit vele motieven, diktes , .

Zij zorgen voor een tijdloos aspect van ieder interieur. Ons jarenlang vakmanschap, gekoppeld aan een modern en up-to-date machinepark. Mano – Deens handwerk en design Kijk. Mano betekent hand en de naam heeft alles te maken met het doorgevoerde design van de oplossin… € 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts