vrijdag 23 december 2016

Formido openingstijden

Stel in als mijn voorkeursvestiging. Speciale openingstijden : Vrijdag mei: 09. Blijf op de hoogte met Tiendeo! Naast een formido bouwmarkt vind je ook bouwmarkt. Welkom op formidosurhuisterveen.


Wees op de hoogte van de nieuwste acties en aanbiedingen en maak kennis met ons ruime assortiment, gewoon online!

Op onze site vindt u een handig overzicht van al onze afdelingen met een uitgebreide omschrijving en mogelijkheid om direct te bestellen. Zo vindt u gelijk wat u . Vanaf die tijd heeft de winkel de nodige positieve veranderingen ondergaan. Nu komt de volgende aanpassing en wel uitbreiding van de openingstijden. Vanaf februari is de winkel van maandag tot en met vrijdag . Een heel grote en kostbare operatie, maar de winkel blijft tijdens de verbouwing gewoon open , aldus Lucien Tros.


Formido bouwmarkt Enschede op Telefoonboek. Klik hier om naar de website van .

Het hoofdkantoor is gevestigd in Nijkerk en verzorgt de ondersteuning . Amersfoort moet het binnenkort met een bouwmarkt minder doen. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing bieden wij al jouw klusartikelen. Van laminaat tot lichtbronnen, van verf tot schroeven en van tuinhout tot sanitair. De communicatieafdeling van de Praxis laat weten dat de winkel eind april open zal gaan als Praxis.


Tot die tijd blijft de winkel gewoon als . Een ingrijpende operatie en uitdaging waarin bijna alles verplaatst en vernieuwd gaat worden, de winkel gewoon open blijft en de klant ook zo goed mogelijk geholpen moet worden. De nieuwe winkel biedt klanten een ruime keuze op het gebied van verf, verlichting, bouwmaterialen gereedschappen en . Knallend het nieuwe jaar in! A klasse Carbid vanaf €2. Alleen verkrijgbaar in de winkel). Vuurwerkexpert biedt een breed assortiment waardoor een feestje gegarandeerd is.


Met veel keuze in diverse assortimenten en scherpe prijzen is er voor ieder wat wils. Niet alleen kunt u hier alles vinden voor al uw. Check onze aanbiedingen op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts