donderdag 15 december 2016

Mes en groeffrees

Dit type verbinding wordt toegepast bij houten vloer- en wanddelen. Aan de smalle kant van de plank wordt over de volle lengte, hout weggefrees zodat er in het midden een uitstekende rand of mes overblijft. Aan de andere kant van de plank, eveneens over de volle lengte, wordt in het midden een groef gefreesd. Bedoelt om in twee houten platen een zogehete mes -en-groef verbinding te maken.


Geen verzendkosten vanaf 1euro. Met deze groeffrees die in hoogte versteld kan worden met onze tussenringen kunt u perfecte groeven frezen in massieve panelen, tropisch hardhout, vezelplaten, MDF en beplakt hout.

Uw specialist in professioneel snijdgereedschap van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Voor professioneel en particulier gebruik. Als alleen het beste goed genoeg is! Niet meer laten slijpen, maar eenvoudigweg direct zelf de messen verwisselen.


CMT heeft onlangs een populaire serie wisselmes groef-, sponning-, afschuin- en afrondbovenfrezen geïntroduceer die verrassend scherp geprijsd zijn. Kantenfrees met V -groef. Vlakfrees met bovenlager.


Holprofielfrees met wisselmessen. Koop uw groeffrees bij Euromec.

Verschillende vertandingen en eventueel met wisselmessen verkrijgbaar. Hardmetalen groef en veer frees met kogellager. Geschikt om mes- en groefverbindingen in hout te maken. In deze set zitten schijffrezen en lagers.


Gebruik de volgorde lager-frees-lager voor de groef en frees-lager-frees voor de veer. Deze set is specifiek voor plaatmateriaal van 1mm. De lagers en de frezen zijn 6 . Nu te koop bij mijnijzerwaren.


Aangeboden wordt een nieuwe keermes frees van mm, schacht mm, lengte mm mes zijkant mm ( mes heeft snijkanten) mes onderkant mm ( mes heeft snijkanten) het grote voordeel van een. Klik en bestel deze RvSTools bij MijnIJzerwaren. Wanneer er veel gebruikt wordt gemaakt van groeffrezen is de groeffrees met HM-wisselmessen de ideale oplossing.


Groeffrees 421-8xl 20x20mm Hm W- Mes 8mm. Altijd scherp gereedschap door het snel kunnen wisselen van het mes. Prijs per stuk: € 15incl. Gelagerde aanloopring optioneel nieuw.


Deze nieuwe frees is ontworpen voor schaaf- en strijkwerkzaamheden op stationaire freesmachines. Met behulp van de optionele gelagerde aanloopring en een mal maakt U de mooiste gebogen . Heeft iemand een goede tip? Ik heb veel planken tot mijn beschikking en die wil ik graag gebruiken om bijv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts