dinsdag 13 december 2016

Tuinnetten te koop

Te koop bij De Gaasgigant. Proffesioneel kersennetten of vogelnetten. Deze zware netten hebben een extra kleine maaswijdte van mm. Zo kun je een afdeknet ieder seizoen weer gebruiken.


De goedkope netten die we aanbieden bij Brico zijn uiteraard UV-gestabiliseerd. Dit houdt in dat het net niet uitbleekt in de zon en onopvallend aangebracht kan worden in de tuin.

Bepaal bij het kopen van afdeknetten eerst waar het net voor gebruikt dient te worden. Tuinnetten koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Afhalen in jouw vestiging. Eenvoudig online bestellen.


HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.


Zo is het bij ons altijd sale.

Gelieve je zoekresultaten te verfijnen. Toon de volgende resultaten . Dan is een vogelnet van Haxo een goede oplossing! Wij hebben zwarte en groene vogelnetten van verschillende afmetingen die u eenvoudig over uw tuin of uw struiken kunt spannen. Zo houdt u de vogels op afstand zonder ze te hoeven verjagen.


Een bijkomstig effect van een vogelnet is dat er geen bladeren in uw tuin . De netten zijn rot- en krimpvrij, UV stabiel en weers- en waterbestendig! Je kan ze online kopen en laten leveren in Belgie en Nederland. Het zwarte tuinnet heeft een lengte van meter, breedte van meter en een maaswijdte van 28xmillimeter (grofmazig ). Ideaal voor vijver, fruitbomen en groentetuin. Andere afmetingen dan hierboven genoemd zijn op aanvraag verkrijgbaar.


De levertijd voor vogelnetten op maat bedraagt standaard week. Vogelnetten of fruitnetten. Professionele kersennetten, vogelnetten of fruitnetten. Ons kersennet, vogelnet, tuinnet heeft een extra kleine maaswijdte van mm.


Deze stevige netten zijn bij De Gaasgigant te koop in diverse bree. Een uitgebreid assortiment van tuinnetten in verschillende maten en kleuren. U kunt ze hier allemaal vinden.

Nature, te koop bij Azalp. De opening van de mazen is mm. Het net kan meermaals worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts