donderdag 29 december 2016

Frezen met boormachine

ABONNEER en je krijgt bij nieuwe timmertips een bericht. Frezen van een groef met een vingerfrees. Hallo, Ik ben van plan om een koper blokje te gaan frezen. Omdat ik alleen een kolomboormachine heb, kan ik daar ook mee frezen als ik daar een freeskop op zet en de slede het werk laten doen? Dus het blokje inklemmen in de slede en dan de slede bewegen ipv dat de kop beweegt?


Namelijk loodrecht op de draaias ipv paralel.

Iemand ervaring hiermee? Ook frezensets en Dremel freesjes. Ik heb een schroefmachine en klopboormachine.


Niet de meest professionele machine, maar om de basics van het frezen een beetje onder de knie te krijgen voor nu voldoende. Nu ik echter wat lastigere dingen wil . PROXXON SCHACHTFREZEN 4ST DIN3HSS. Set schachtfrezen (- mm) Alle frezen met mm cilindrische schacht. Tweesnijdig, volgens DIN 327.


Op voorraa prijs incl.

Korte levertij prijs incl. Koop of Verkoop frees boormachine op Marktplaats. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


Frees of lamel kopen voor je freesmachine? Praxis heeft een uitgebreid assortiment houtfrezen, gatenfrezen en metaalfrezen. Met de professionele frezen van FERM maak je kaarsrechte sleuven.


Bekijk het veelzijdige aanbod van freesmachines en ontdek de kwaliteit van FERM. Strakke sleuven en profielranden uit hout frezen doe je met een bovenfrees. Hout frezen is niet eenvoudig!


Oefen daarom eerst op restjes hout. We gebruiken MDF als oefenmateriaal. Vergelijk de beste (accu) boormachines van o. Alle accessoires voor de freesmachine: groeffrees, scharnierfrees en schijffrees.


Je zoekt een metaalfrees? Dan heb je ze hier gevonden! Het meest complete assortiment voor al je materiaal.

Garantie op kwaliteit inbegrepen. Een frees onder deze benaming worden diverse gereedschappen verstaan: zowel de losse frees als de complete freesmachine en de hulpstukken dat op een elektrische boormachine kan worden geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts