donderdag 22 december 2016

Zandbak schildpad

De rand heeft twee brede stukken, waar het kind op kan zitten. Afmetingen: 111x109xcm. Geschikt voor kinderen van tot jaar. Neem een kijkje bij Fun en ontdek ons ruim aanbod buitenspeelgoed!


Zandbak Schildpad nodig?

De inhoud van de zandbak Schildpad is geschikt voor ca. Lekker scheppen en zandkastelen bouwen! De schildpadvorm zal kleintjes erg aanspreken. Robuuste groene zandbak met donkergroen deksel.


Schildpadzandbak, goede staat, enkel wat kleine barsten bovenaan, maar met tape geplakt aan binnenkant zodat deze perfect waterdicht is. Deze zandbak in de vorm van schildpad ziet er geweldig uit en is ook nog eens heel praktisch. Het schild doet dienst als deksel en houdt het zand schoon en droog.

Heb je zijn grote neef de zandbak krab ook al ontdekt? Deze en de zandbak schildpad vind je hier! Een stevige zandbak in de vorm van een groene schildpad.


De rand is extra breed met zitplaatjes voor kinderen. Met het schildpad deksel blijft het zand lekker schoon en kun je direct weer aan de slag met spelen. Inhoud kg zand ( niet meegeleverd). Tevens heeft hij zitplaatsen aan de buitenkant van de zandbak. Details onderin de zandbak stimuleren om te graven.


Een geweldig buitenspeelgoed dat het creatieve en sociale spel bevordert! Grootste collectie: mooie knuffels, o. Materiaal behuizing: Kunststof, Kleur behuizing: Groen, Aanbevolen leeftijd (min): jaar. Hoeveelheid per container ( 20ft): 230 . Alle vele jaren brengt deze zandbak veel speelplezier teweeg.


Het is van oersterk kunststof gemaakt. Type: Merk: Little tikes .

Na het spelen kan het deksel op. Stevige Turtle zandbak in donkergroene kleurstelling. Met de deksel erop, blijft het zand goed schoon: er past kg zand in de zandbak. Met brede ran waarop meerdere kinderen comfortabel kunnen zitten. Er zijn nog geen biedingen geplaatst.


Little tikes zandbak schildpad van het merk Little Tikes is beschikbaar bij Dreamland voor de prijs van €49. Een zandbak in de vorm van een schildpad ? Jawel, en ze zijn superhandig ook! Zijn jouw kinderen dol op buiten spelen? Met een zandbak schildpad kunnen ze al vroeg beginnen. De Little Tikes Schildpad is de perfecte zandbak met deksel.


Het deksel sluit heel goed over de zandbak heen waardoor er geen regenwater langs de zijkant in het zand druppelt. Volledige beschrijving . De zandbak is duurzaam, verkleurt niet en geschikt voor max.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts