donderdag 22 december 2016

Deceuninck twinson kleuren

Kies de kleur die uw terras of tuinpad tot leven brengt uit verschillende natuurlijke tinten, van hazelnootbruin tot zoethoutzwart. Met Twinson krijgt uw terras, tuinpa gevel of eender welke toepassing buitenshuis een elegante toets waar u lang van zult genieten. OVERZICHT DECEUNINCK GEVELBEKLEDING. Standaard gevelbekleding in PVC. Budgetvriendelijke gevelbekleding met uitstekende duurzaamheid.


Beschikbaar in matte kleuren. Ruime keuze natuurlijke tijdloze kleuren , . De kleurstalen zijn reproducties en kunnen afwijken van het origineel. In het grote vak ziet u de natuurlijke kleur die de Twinson planken na verloop van tijd krijgen.


Twinson bevat houtvezels die onderhevig zijn aan kleurvariaties. Wanneer het product blootstaat aan zon en regen, verouderen die vezels op natuurlijke wijze, . Het is met andere woorden belangrijk dat je een terras kiest dat past binnen het esthetisch plaatje. Twinson vlonderplanken combineren de warme uitstraling van hout en de duurzaamheid van kunststof. Twinson is waterbestendig, splijt niet en is splintervrij. Werkende breedte, 1mm.


Bekijk meer specificaties . Spring naar Gratis Kleurmonster - Onze merken. Wij zijn exclusief verdeler van deze terrasplank. Als alleen het beste goed genoeg is. De plank met de minimale uitzetting!


Wij bieden deze ook aan een heel uitzonderlijke prijs aan. Goedkoper dan een massieve . Warm gevoel van echt hout. Dakgootbekleding, dakoversteek en dakrandbekleding.


Door de toevoeging van houtvezels brengt ze het beste van twee werelden samen : het natuurlijke uitzicht en warme gevoel van hout én de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van PVC. Daarnaast is er keuze uit verschillende kleuren - van walnootbeige tot zoethoutzwart - die gezien de unieke samenstelling van de grondstof na verloop van tijd hun finale natuurlijke patina verkrijgen. De kleur bijvoorbeeld is bij hout beperkt tot de natuurlijke kleur , maar bij houtcomposiet kan er gekozen worden uit meerdere kleuren. Deceuninck biedt u een . DE ScHOONHEID vaN NaTuuRLIjkE kLEuREN. De hierboven afgebeelde kleurstalen zijn reproducties die kunnen afwijken van het origineel.


Wall profielen na verloop van tijd . Niets overtreft het plezier van zalig genieten op een zonnig terras. De natuurlijke look past in elke tuin en er zijn tal van mogelijkheden op vlak van kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts