dinsdag 27 december 2016

Keukentrolley hout marktplaats

Gebruikt maar nog prima. Gaat weg ivm verhuizing. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. RVS met hout keukentrolley Ikea (oud model).


Stoere keukentrolley van hout.

Bestel veilig en vertrouwd op kwantum. Gewicht en starten vanaf €laagste prijs garantie 14 . Voor iedereen een voordeel. De butler keukentrolley m-6rvs is de oplossing voor het opbergen van spullen, serveren. In zeer nette staat met nog een mooi . Ikea BEKVAM houten keuken trolley tafel.


Ikea Molger kastje rolkastje keukentrolley keuken trolley. Trolley KEUKENTROLLEY massief hout. Met houten blad , rvs , zgan !

Met lade en zwenkwielen aan de achterzijde. Houten plank is ook als nieuw: nooit op gesneden. Zo goed als nieuw Ophalen. Deze keukentrolley dune is een handig tafeltje met wieltjes waardoor hij makkelijk te verplaatsen is.


Deze robuuste trolley is een aanvulling in de keuken. Het grote massieve blok is uitermate geschikt om ingrediënten op te bereiden. Aan de onderkant heb je nog een extra legplank voor het materiaal wat je nodig bent. Zo heb je een extra werkplek altijd bij de hand. Wil je hem mobieler maken zet je . JAMES XL - keukenwagen bamboe - serveerwagen trolley.


Keukentrolley walnotenhout - serveerwagen op wielen - vakken - glasplaat. Mooie rvs keukentrolley op wieltjes met een roestvrijstalen blad van het merk excellent houseware. De trolley is verrijdbaar door de. Afmetingen: 85cm hoog, 70cm . Vergrijst of blank hout het kan allemaal. Chatbericht sturen naar.


Almere-Sta Flevolan Netherlands. See what people are saying and join the conversation.

Tafel is aan beide zijden inklapbaar zodat het meubel als keukentrolley gebruikt kan worden. Onder de tafel ruime opbergmogelijkheden voor handdoeken etc. Er zitten twee inklapbare krukjes bij. Tweedehands ikea keukentrolley te koop. Boekenkast hout en metaal bodilson steyl.


Marktplaats Prachtige oude grutterskast uit voormalige groentewinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts