maandag 19 december 2016

Polyester bloembakken groothandel

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De sterke, stoere strakke polyester plantenbakken zijn verkrijgbaar in heel veel modellen: boombakken, vierkante plantenbakken, rechthoekige plantenbakken, conische bloempotten, ronde bloempotten, dividers, zuilen en vazen. Standaard verkrijgbaar in een matte structuuruitvoering in de kleur antraciet, tegen meerprijs. Koop of Verkoop polyester op Marktplaats.


Polyester plantenbakken in alle soorten en maten. Vorstbestandig en twee jaar garantie op alle polyester plantenbakken.

De specialist voor al uw bloempotten groot en klein! De Witte is tevens groothandelaar, invoerder en van een aantal producten zelfs fabrikant. Een groot aantal beelden wordt in eigen beheer ontworpen en geproduceert.


Ook polyester bakken, vijvers, zwemvijvers en zwembaden worden bij ons op maat gemaakt, in de meest uiteenlopende maten en vormen. Inmiddels heeft Terraspotten. Plantenbakken van verschillende materialen, in verschillende stylen en uitgevoerd in vele kleuren. Van een rechthoekige plantenbak of bloempot tot een topkwaliteit polyester plantenbak of fraai gevormde ronde bloembakken.


Of kiest u iets moois uit de . Exclusieve design bloembakken.

Hoogwaardige kwaliteit gewapend polyester bloembakken (handwerk) die qua vormgeving (diverse modellen), maatvoering en uitstraling uniek. Deze bloembakken worden vervaardigd uit hoogwaardig polyester. Alle hoeken zijn voorzien van wapening, en kunnen niet uitscheuren. Het grootste assortiment bloempotten, bloembakken en plantenbakken van Nederland.


Lichtgewicht design bloempotten voor binnen en buiten, Made in Holland. Je krijgt jaar garantie op een Made in Holland bloempot. Win een green make-over!


Wil jij ook meer groen in je leefomgeving brengen? Raak geïnspireerd… Floors moestuin - aardappelen . Naast dat u planten in tuinperken heeft staan, is het mooi om hoogteverschil toe te voegen door bloembakken te plaatsen. Ook als de ruimte voor planten in uw tuin beperkt is, of als u slechts een balkon heeft, fleurt een bloembak uw tuin helemaal op.


Bekijk ons ruime assortiment, waar u ook van houdt, er zit vast iets bij . Rustig vanuit je vertrouwde omgeving afsluitingen, bloembakken ,enz. Wij kopen enkel bij onze groothandel - leveranciers. Geen gezeul met transport. Bloembakken in polyester hoogglans. De grote Fiberstone Vierkant collectie bestaat uit design bloempotten en plantenbakken in zwart- en grijstinten.


De Fiberstone Fleur is een prachtige woonaccessoire voor op kasten en tafels en de Fiberstone.

Onze polyester plantenbakken zijn vervaardigd in hoogwaardig gewapend glasvezel, met extra versteviging aan de hoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts