dinsdag 20 december 2016

Bouwpakket steigerhout hoekbank

Mooie steigerhouten hoekbank om zelf in elkaar te zetten. Voordelig en gemakkelijk in elkaar te zetten bouwpakket , voorzien van schroeven en een duidelijke bouwtekening. Leuke loungebank van steigerhout.


Dit bouwpakket van steigerhout wordt geleverd met een duidelijke tekening. Ook verkrijgbaar in andere maten.

Gemaakt van nieuw onbehandeld steigerhout. Met dit bouwpakket kunt u heel eenvoudig zelf uw hoekbank in elkaar zetten. U kunt zelf ook bepalen of een zijde korter moet worden. Met de bijgeleverde schroeven en bouwbeschrijving kunt u in een paar uur uw bank in elkaar zetten en genieten . Pakket bestaat uit op maat gezaagde planken van nieuw onbehandeld steigerhout, Goed verzinkte schroeven en een bouwtekening. Hoekbank set van steigerhout - bouwpakket.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht.

OmschrijvingDoe-Het-Zelf bouwpakket loungehoekbank van nieuw of oud steigerhout. Voor het beitsen (of wash) voor dit meubel. Prachtige steigerhouten hoekbanken van hoogwaardige kwaliteit. Nu met een gratis product naar keuze.


Onze HOEKBANKEN zijn van top Kwaliteit. Zelf een hoekbank van steigerhout maken? Alle Maten zijn Mogelijk. Met deze bouwtekening van een steigerhouten hoekbank maakt u deze zelf. Heel eenvoudig, en vooral goedkoop.


En door de juiste zithoek en -hoogte zit de bank zowel met als zonder kussens heerlijk. De Cross is gemaakt van gladgeschuur gebruikt steigerhout. Liever nieuw steigerhout ? Te bestellen in verschillende maten: 1. Op Speurders vind je hoekbank steigerhout bouwpakket.


Wil je een meubel met een natuurlijke en robuuste uitstraling? Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt.

Maak alles naar eigen wens, op maat en qua indeling. Steigerhout is buiten toepasbaar, maar zeker ook binnen! Deze planken zijn circa 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts