dinsdag 27 december 2016

Keilewerf rotterdam

Een plek die inspireert, waar zowel met handen als hoofd wordt gewerkt en alle ruimte aanwezig is voor samenwerking en eigen initiatief. En kom vooral zélf een keertje kijken of dit klopt. De megaloods biedt onderdak aan meer dan tachtig meubelmakers, kunstenaars, muzikanten en andere creatievelingen.


Keilewerf gaat jaartje langer door. Wat eerst een leegstaande loods was, is getransformeerd tot een levendige mix van creatieven die individueel en als collectief aan uiteenlopende projecten werken. Vijftien ontwerpers, meubelmakers, kunstenaars, muzikanten en .

In het MH4-gebied ontstaan op dit moment allerlei interessante initiatieven. Vroeger stond deze plek bekend als een van de tippelzones van Rotjeknor. Dulci belde mede-initiatiefnemer . Willem Buytewechstraat 180A te ROTTERDAM en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening. Op zondag juli kun je daar nu kleding en meubels shoppen. Ondernemers, eten en podiumkunsten komen samen op het dagen durende festival het Keilecafe.


In deze enorme loods in het spannende Merwe- Vierhavengebied houden ontwerpers, meubelmakers en kunstenaars atelier, oefenen muzikanten met hun bandjes en is een alternatieve bouwmarkt en werkplaats ingericht. Rubriek Zakelijke dienstverlening. Ontwerpers, meubelmakers, kunstenaars, muzikanten en fotografen .

Het begon allemaal in een leegstaande loods van 1. Inmiddels zijn hier ruim jonge, creatieve ondernemers gevestigd. Hun bedrijfjes zijn gevestigd in twee gebouwen met een totale oppervlakte van 6. Werkplaats en studio ruimte voor gedreven ondernemers. De werf waar je alles kan (laten) maken.


Op donderdagmiddag oktober vindt er weer een DCRN Kennisdag plaats. Your name, Amanda CARROLL, Joe DOYLE. A visit to the Kielewerf. Nature of the activity, Company or organisation visit.


Presenter, Lenard Vunderink. De meest volledige site met ruim 66. Rotterdam vindt u op Openingstijden. Ze beoefenen een echte ambacht: Selma als glasblazer en Iris als meubelmaker.


Het pand staat midden in een gebied dat aan het veranderen is. Maar bovenal zijn ze ontwerpers. Loodsen en andere panden die aan de haven waren gelieerd moeten onderdeel gaan uitmaken van de stad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts