vrijdag 16 december 2016

Homeopathie thuja korrels

Op basis van het fysieke-, mentale-, en emotionele persoonsbeeld dat hieruit ontstaat wordt een homeopathisch middel uitgezocht dat bij de klachten van een individu past. Een studente was ten einde raad omdat haar tientallen handwratten jarenlang bestand bleken tegen alle mogelijke ingrepen, van aanstippen tot chirurgisch wegsnijden. Ik gaf haar een paar korrels Thuja (het enige wrattenmiddel dat ik toen kende) en binnen twee weken begonnen de wratten stuk voor stuk te verdwijnen.


Thuja occidentalis wordt bereid uit de takken van de . Thuja Druppels is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Kinderen tot jaar: 1-korrels. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Boiron Thuja Occidentalis 30C - Korrels. In de homeopathie wordt Apis mellifica vervaardigd op basis van de honinbij die hiervoor integraal wordt gebruikt (ook de angel). Thuja ook heilzaam bij reuma, zenuwpijnen en virus infectie.


Thuja behoort tot Cipressen, stimuleert menstruatie en verhoogt concentratie bij autorijden. Dit betekent dat het homeopathische middel niet zomaar van toepassing is op een andere persoon die hetzelfde klachtenpatroon lijkt te hebben.

Voor de behandeling van. Hij krijgt gedurende enkele weken het homeopathische middel thuja en zijn klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Hij heeft weer energie om . Hoe lager de potentie, hoe zachter de prikkel, dus hoe vaker hij herhaald moet worden om effect te kunnen zien. Dwordt meestal 3-x per dag gedoseer waarbij dosis gelijk staat aan 2-granules (grote korrels ), 1-tabletten of druppels voor volw.


Indien DTP gegeven is, DTP 200K geven en niet de . Als preventie werd en wordt soms nog in de homeopathie aanbevolen om Thuja Cvoor het vaccineren te geven. Ikzelf heb hier minder goede. Homeopathische geneesmiddelen hebben veel resultaten hij de behandeling van wratten opgelever Hierbij is natuurlijk ook het placebo-effect van belang. Eenvoudig, snel en veilig!


Het is aangeraden de vingers korrels of homeopathische druppeltjes niet aan te raken. VSM heeft een breed assortiment enkelvoudige homeopathische geneesmiddelen. Enkelvoudige homeopathie.


Deze producten gaan vaak op voorschrift via een homeopaat. Alle beschikbare enkelvoudige homeopathische geneesmiddelen in tabletvorm, druppels of globuli (kleine korrel ) met hun verkrijgbare potenties .

Samuel Hahnemann was arts en scheikundige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts