vrijdag 23 december 2016

Noten tafelblad op maat

Massief notenhouten tafels - op maat gemaakt - perfect afgewerkt - kijk hier voor de mogelijkheden. Zeer robuust blad voor iedere toepassing. Ook wel notenhout , notelaar of walnoot genoemd.


Bijzonder geschikt als tafelblad , werkblad of basis voor uw eigen ontwerp. Fijne kwaliteit met Prime codering.

Kleine noesten zijn toegestaan en gevuld met een contrast verhogende, fraaie zwarte kunsthars. De achterzijde van het . Noten tafelblad op maat. Het noten blad is in verschillende standaard maten te krijgen, tot zelfs m lang! Je kunt ook je noten blad op maat laten maken. Stuur ons je vraag met je gewenste lengte, breedte, kwaliteit van hout en zelfs dikte van het noten blad.


Dan sturen wij jou een op maat gemaakte prijs. U heeft met een noten tafel dan ook wel echt een eye cather in huis.

Onze tafelbladen worden in alle soorten en maten gemaakt. Amerikaans noten kan worden behandeld met een olie, of een beschermende lak. In combinatie met RvS, staal en . Dit is enkel een tafelblad en bevat geen onderstel. Klik hier voor de onderstellen! Dit hout is afkomstig uit Amerikaanse loofhoutsoort met een fraaie donkere tekening.


Vind noten tafelblad op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Werzalit tafelbladen zijn hoogwaardige tafelbladen bestand tegen de.


Zoek je een los tafelblad op maat ? Heb je zelf al een onderstel van een tafel en zoek je er . D5is een 25mm melamine tafelblad in noten. Kies zelf de afmeting en ontvang uw tafelblad op maat ! Kies ook een bijpassend onderstel voor een tafel. TAFELS, TAFELBLADEN RON NOTEN EN ANDERE HOUTSOORTEN VERVAARDIGT RITMEESTER ALBLASSERDAM VOOR U OP MAAT.


Van Beuken tot Wenge het is allemaal mogelijk met een houten tafelblad op maat.

Zelfs van de meest exclusieve houtsoorten kunnen wij houten tafelbladen op maat maken. Langzame groei van de boom maakt dat dit hout weinig last heeft van werking. Naast het eiken bieden wij houten panelen aan in noten - en beukenhout. Hierdoor kunt een tafelblad op maat krijgen wat precies aan de wens voldoet en kwalitatief hoogstaand is.


Wilt u meer informatie over een tafelblad op maat neem dan . Webshop tafels en tafelbladen. Beschikbaarheid: In voorraad. Sidetable Vintage TafelshopOnline Nl Tafels Op Maat.


Het blad is verkrijgbaar in noten - of eikenhout. Bij dit strakke tafelblad zijn de noesten opgevuld met epoxy. Pd Houtprodukten levert massief eiken tafelbladen uit voorraad. Omdat de voorraad omvangrijk is, kunnen wij razendsnel leveren.


Alle eiken tafelbladen zijn gemaakt van Europees eikenhout. De Amsterdamsche Fijnhouthandel is de gespecialiseerde houthandel van Amsterdam en levert meer dan 1soorten hardhout aan professional en particulier. Het tafelblad is volledig uit één stam gezaagd en vervaardigd uit populierenhout. Bekijk deze pin en meer op Boomstamtafels van viclifestyle.


Pure wood - Wij zijn verliefd! Deze boomstam tafel vind je in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts