maandag 19 december 2016

Loghuis te koop

Levering van kant en klare units, U hoeft niets meer te monteren, gewoon afladen, de stekker erin, klaar en genieten maar! Een houten woning kopen tegen een aantrekkelijke prijs? Bezoek onze website voor diverse houten woningen incl. Zowel strak als klassiek.


IZBA - Log Huis , Loghouse, Chalet, Houten huis of Bungalow.

Jan Entjes van Canada Huis bemiddelt in de aankoop van huizen uit Canada gemaakt van Western Red Cedar. Een Red Cedar log home wordt wel de Mercedes onder de log . Bespaar op de bouwkosten door (deels) zelf te bouwen. Naast loghomes kunnen wij een zeer divers aanbod aan woningen in hout leveren. Een aantal voordelen van een houten huis. Een leuk chalet of (budget) bungalow, . Bijzondere recreatiewoning te koop Veluwe.


Het huis van Erik en Marleen is een buitenbeentje in het Oost-Vlaamse Melle.

Het ligt een eind van de weg af maar wie een glimp opvangt, blijft staan om te. De woning heeft totaal maar. Rovaniemi Log House is a producer of quality log houses and wooden homes from Laplan Finland. Houten huizen met hoge kwaliteit voor een gezonder en natuurlijker leven. Ons doel is om prachtige, functionele en ecologische houten huizen te creëeren die goed voor haar bewoners zorgen.


Ons assortiment bestaat uit moderne Scandinavische stijl loghuizen evenals traditionele loghuizen en vakantiewoningen. Ontbrekend: koop Te koop -Vrij gelegen ecologisch gebouwd houten huis met hect. HET LIJKT ER OP DAT DIT HUIS VERKOCHT IS. WE SLAGEN ER NIET IN DE EIGENAAR TE BEREIKEN. Perigord Noir, Fleurac, dichtbij Montignac, les Eyzies.


De houten woning van twee verdiepingen met een. Scandihuis is de specialist in het bouwen van een houten woning d. Wij hebben een eigen werkplaats in Eemshaven waar wij alle elementen van een huis kunnen prefabriceren. Wij leveren de huizen af op locatie waarbij onze klanten de keuze hebben om zelf het huis te bouwen of het door ons te. Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. De ideale plek voor uw nieuwe huis!


Zeer ruim, ontsloten, deelbaar en zonnig bouwgrondstuk op mooie en gevraagde locatie, groot ca.

Gerolstein Vraagprijs: € 3per m= € 51. Marche-en-Famenne: we bieden u dit gebouw ideaal gelegen in het centrum van Marche-en-Famenne. Via deze website proberen wij u een goed beeld te geven van de sfeer, het comfort en de uitstraling van een Finnhouse.


Want wonen of werken in een houten huis is zoveel aangenamer en gezonder dan in een stenen huis. Laat u overtuigen, of vraag maar aan één van onze 4. Dankzij dit systeem kunnen we alle voordelen van hout optimaal benutten, zonder in te boeten aan duurzaamheid of design. Dankzij moderne, computergestuurde productietechnieken kunnen we je persoonlijk ontwerp perfect uitvoeren, ofwel een bestaand ontwerp snel en flexibel aanpassen aan je wensen. Wie heeft ervaring met het kopen van een houten huis. Is dit wel degelijk na verloop van tijd.


Hoe zit het met de verkoopprijs wanneer je het wilt verko.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts