woensdag 14 december 2016

Balkondeur met glas

Balkondeur met dubbel glas. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Een balkondeur bestelt u eenvoudig en voordelig bij Deurtotaalmarkt. Alle topmerken balkondeuren , groot assortiment, uit voorraad leverbaar, ook maatwerk mogelijk. Gegrond Meranti Exclusief glas.

FSC Meranti Extra brede deurstijlen. Inclusief ventilatiesleuven. Het verschil is niets meer of minder dan de uitvoering van de deur. Buitendeuren zijn te verdelen in voordeuren en achterdeuren. Een voordeur is vaak rijk uitgevoerd met mooie panelen, prachtige roosters of glas -in-lood ramen.


Een achterdeur is vaak eenvoudiger uitgevoerd en voorzien van blank isolatieglas. Normale prijs: € 2499. Aanbiedingsprijs: € 2299.

Nette achterdeur met dubbelglas in de maat x 20cm. Deze deur is linksdraaiend Prijs is inclusief btw. Houtsoort Meranti met stijlen en dorpels, x 118mm. Voorbehandeling: mu creme gegrond. Voorzien van voorgemonteerde enkel- glaslatten.


Sponnings afmeting 25xmm. Tip: klik op de foto om de deur in zijn geheel te bekijken. Wat u ook kiest, profiteer altijd van het gemak van Weekamp: Levering rechtstreeks uit voorraad. Deur en glas op elkaar afgestem dus past altijd perfect! Handige en degelijke transportverpakking.


Beglazingsban -blokjes en verwerkingsinstructies zijn bijgesloten. Bestel bij uw balkondeur gelijk . Tuin- en balkondeuren bestaan meestal uit veel glas. Heb je een nog een oude deur met enkel glas of oud dubbelglas met een lek, dan is het installeren van nieuw HR- glas niet altijd mogelijk. En vergeleken met de prijs van het glas en het plaatsen daarvan is een nieuwe deur zelf niet de grootste . Ik wil dolgraag een kattenluikje naar het balkon toe maken maar ik heb een raam en een deur naar het balkon toe die alleen maar uit glas bestaan. U vindt hier een selectie van ons assortiment.


Kom gerust langs in de showroom voor meer informatie.

NIKO deurkrukspecialist. Ik wil een nieuwe balkondeur met dubbel glas erin. De oude houten deur eruit halen en afvoeren. De nieuwe deur mag van hout zijn, of kunststof. Ik wil zo veel mogelijk glas in de deur hebben.


De maat is niet standaard: x 2of 2cm. Graag maak ik met u een afspraak om hiervoor te komen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts