maandag 13 maart 2017

Brocante zaltbommel

Hier vindt u alleen artikelen die wij de moeite waard vinden. Alles is met zorg door ons uitgezocht. Openingstijden, route, colofon en voorwaarden. Vindt u op deze pagina, even scrollen.


BenB van der Veen en Nelli Haasakker.

Via het alfabet aan de rechterkant kunt u zien welke planten. Koop of Verkoop zaltbommel op Marktplaats. Verkoop van brocante oa blikjes, servies, antiek textiel en nog veel meer voor een leuker huis.


Brocante van mijn tante -antiek en curiosa-, Kerkstraat . Tientallen exclusieve standhouders bieden de nieuwste, leukste, trendy cadeau artikelen en lekkerste streekproducten aan. Mooi brocante , curiosa, schilderijen, prenten, glaswerk, zilveren . Dit weekend twee brocante -markten in de regio.

Zaterdag juni is er een brocante -lifestyle-streek-markt in de Waterstraat en Gamerschestraat. Zaltbommel , binnenstad. Bij de vijfde editie van het . Bezoek onze website voor alle informatie over deze markt. Ook hebben wij nog meerdere markten waar kramen te boeken zijn!


Bruchtplein, Heusden vesting. Burchtplein, Heusden vesting. Met aanbod van curiosa, vintage, antiek, brocante en woonaccessoires van hoogstaande kwaliteit. Gea van Vulpen: Wij organiseren o. In samenwerking met winkeliersverenigingen organiseren wij binnen- en buitenevenementen. Ruim vijf keer zoveel Polen gevestigd in Rivierenland.


Dat meldt het Sociaal Cultureel Planbureau dinsdag. Ook in Rivierenland is het aantal Polen dat zich vestigt de laatste jaren flink gegroeid. Ontbrekend: brocante Antiek, brocante, landelijk en vintage koop en verkoop je hier!


Prachtige vintage theeepot, bewerkt met porseleinverf.

Staat heel mooi in een brocante inrichting. Op onze fb pagina staat nog veel meer stipwerk. Theepotten, vazen, schalen. Karakteristieke en sfeervolle stadswoning met tuin en multifunctioneel bijgebouw met badkamer. Tevens workshops in midden Nederland.


De voorzieningen daarvoor zijn allemaal nog aanwezig, waaronder drie badkamers. Atelier aan huis is hier ook een optie. Groothandel Groothandel. In de Waterstraat en Gamerschestraat bieden tientallen exclusieve standhouders de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts