vrijdag 17 maart 2017

Houthandel de handelaardij slimweistraat waardenburg

Neem dan contact met ons op. Bevestigings- materiaal. Wij kunnen diverse soorten hout leveren voor uw tuinproject. U kunt hierbij denken aan hout voor schuttingen, vlonders, overkappingen en tuinhuizen.


Openingstijden: maandag: GESLOTEN. Daarnaast hebben we ook . OP AFSPRAAK (ook in avonduren veelal mogelijk). Groothandel en import in hout (uit hout vervaardigde halffabrikaten en eindproducten). Houthandel de Handelaardij , Waardenburg. Alle advertenties van De Handelaardij , Waardenburg op Marktplaats.


Bekijk het aanbod van De Handelaardij en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Siberisch lariks is een harde en zware naaldhoutsoort afkomstig uit rusland met een hoge natuurlijke duurzaamheid. Gebaseerd op ervaringen.


Of u een zakelijke klant of particulier bent maakt voor ons geen verschil. Kijk op onze website voor meer informatie. De Handelaardij is een houthandel waar service en een persoonlijke benadering naar alle klanten centraal staat. Het tuinhout is door vacuüm-druk methode geïmpregneer momenteel nog steeds de beste manier van impregneren. Onder druk is er een beschermingsmiddel in het hout.


De Handelaardij - Lees recensies van klanten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, telefoonnummer en vergelijk bedrijven in de buurt. Ruimtelijke onderbouwing 1e Tieflaarsestraat te Neerijnen. Op het perceel Slimweistraat 6a te Waardenburg , kadestraal bekend onder Waardenburg X82 rust in het vigerende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts