woensdag 22 maart 2017

Rubberen boomband

Boomband gemaakt van gerecyclede transportbanden. Hoveniers adviseren om een boomband te bevestigen aan een boompaal met een lengte tot aan de onderzijde van de kruin. De boompaal moet een stevige ondersteuning zijn en dient minimaal een halve meter worden verankerd. Sterke boomband van rubber met canvas binnenlaag 60cm lang, breedte 8cm verpakt per stuks.


Voor het begeleiden en ondersteunen van de groeiende.

Met de stuks rubberen Nature- boomband van 60cm lang en 8cm breed zet u jonge bomen snel en solide vast. U spijkert de band vast aan de steun, zodat de band stevig zit en de boom netjes recht houdt. Kunststof- Rubber -Geperforeerd boomband van GreenMax. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Het voordeel van een boomband van gerecycled rubber , is dat het erg sterk is.


Rubberen boomband voor het vastmaken van dikkere bomen. Wordt verkocht op rol van meter en kan dus op maat gesneden worden. Voor extra stevigheid kunt u kiezen voor een boomband autogordel.

Deze wordt steeds vaker gekozen boven de traditionele rubberen boomband. Rubber kan uitharden waardoor het de stevigheid verliest. Een boomband autogordel heeft hier geen last van en daardoor een lange levensduur! De autogordelband kunt u. Sterke, rubberen boomband voor het planten en vastzetten van jonge bomen. Traditionele rubberen boomband van Waterborg!


Stevige en duurzame boombinder voor het steunen van jonge bomen. Dankzij de inkepingen kan de band meegroeien met de dikte van de boom en kan je de binder vlot verkleinen of . De boomband is van rubber en heeft een canvas binnenlaag. Zwarte rubberen boomband om te bevestigen aan uw steunpaal om de sterkste steun te bieden aan uw bomen. Door de boom vast te zetten met boomband , die op de juiste wijze is geplaatst, wordt voorkomen dat hij zal omwaaien, scheefgroeien of zichzelf beschadigen.


Soort boomband : Het is van belang alleen zachte materialen als boomband te gebruiken, dus bijvoorbeeld geen nylonband of canvas zonder rubber. Snel en handig te bevestigen rond elk type boom met behulp van zelfspannende clipsen in kunststof. Nagelen is absoluut overbodig.


Door zijn elasticiteit kan hij windstoten makkelijk opvangen wat het risico op insnijden van de boomband vermijdt. Nieuw concept dat met zijn tijd meegaat.

Van rubber , PVC of nylon. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Verkrijgbaar in diverse lengtes en breedtes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts