donderdag 23 maart 2017

Stalen trap

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Ook van deze adverteerder . Assortiment stalen trappen en onderdelen. Hier vindt u een overzicht van onze stalen trappen en alle onderdelen die u kunt combineren. Bent u op zoek naar een stalen trap in uw bedrijfspan kantoor of voor uw huis?


Wij kunnen u helpen met de mooiste trappen van metaal.

Dankzij de sterkte van staal kan er heel slank worden ontwerpen. Een goed ontworpen stalen balustrade of traphek versterkt het design van de trap, het maakt de trap tot een geheel . Het juiste adres voor al u stalen trappen. Stalen trap meter nor229. Wij hebben jaren ervaring met trappen in elke vorm en stijl. Eén ding is zeker, met een De Rooy stalen trap haalt u iets unieks in huis.


Voor iedere klant heeft een trap een andere . Snep in Eindhoven is fabrikant van stalen trappen. Van een functionele stalen trap tot een exclusieve design trap.

Op maat gemaakt, passend bij de inrichting van uw woning of kantoor. Staal heeft geen karakter. Het is een koel materiaal, zonder emotie. We horen het als EeStairs regelmatig.


Eigenwijs als we zijn, laten we daarom graag zien wat met staal juist allemaal mogelijk is. Bovendien is staal duurzaam . Maak een statement met een metalen trap. Met een metalen trap creëer je een industriële look die in elk eigentijds interieur past.


Onze metalen trappen , zoals de thin steel-collectie, zijn uitgevoerd met brut stalen treden en zijn kleurvast. Combineer met indirecte verlichting en maak van jouw metalen trap een extra . Een trap in staal oogt heel modern en kan grote overbruggingen aan met minimale dikte. Voorbeelden, prijzen en inspiratie van stalen trappen vind je hier.


Metalen trappen kan je maken in inox, metaal en gegalvaniseerd staal. Prijs advies, belangrijke eigenschappen en prijzen van een trap op maat vind je hier. Een stalen trap geeft een moderne industriële uitstraling en maakt een echte eyecatcher van de opgang!


Ontdek de kosten en nadelen van de trap van staal! AA trappen is specialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van stalen trappen. Denk aan een steektrap, wenteltrap maar ook een spiltrap kan van staal .

Opzoek naar stalen trappen ? Heeft uw woning meer dan alleen maar een gelijkvloers? Dan is de plaatsing van een stalen trap uit onoverkomelijk. Daarom is een gemakkelijke trap – met de nodige portie esthetiek – meer dan een must.


Diverse bordestrappen en steektrappen in verschillende maten. Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld een tussenvloer c. Ook stalen trappen zie je steeds meer. Aan de hand van voorbeelden van mooie projecten waarin een stalen trap is geplaatst laten we alle mogelijkheden zien. Een lawaaierige stalen trap ? Dat is binnenshuis natuurlijk niet erg aangenaam.


Gelukkig kun je van een metalen trap en akoestiek wél een gouden duo maken. Bij Kamphof Trappen kunt u al meer dan jaar terecht voor de meest uiteenlopende modellen stalen trappen. Zo hebben wij bijvoorbeeld rechte trapmodellen, spiltrap modellen of designtrap modellen. Naast stalen trappen , leveren wij ook stalen of rvs trapleuningen, balustrades, videhekken, bordessen, loopbruggen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts