vrijdag 17 maart 2017

Stratego de luxe

Vind stratego de luxe op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop stratego luxe op Marktplaats. Artikel nummer: 4In prima staat en compleet! Die stickertjes krijg je natuurlijk nooit allemaal recht en netjes op die pionnetjes.


Jammer dat er geen Luxe versie is waarin de plaatjes op de pionnen zijn graveert zodat je deze niet zelf hoeft te stickeren.

Je bent de opperbevelhebber van een echt leger. Jij stelt je troepen op. Ga je aanvallen over rechts, maar is je linker ank daardoor niet kwetsbaar? Het gele vel met de militaire rangen en het . Komplet, æske ikke super god stan indhold perfekt stand. Forsendelse er altid en mulighe sender både med.


Een combinatie van schaken en poker. Terwijl je je eigen vlag bewaakt, probeer je die van je tegenstander te veroveren!

Elke speler krijgt speelstukken, welke op het speelbord geplaatst moeten worden. Stratego de luxe , brætspil, Stratego de luxe. Let wel op, want de speelstukken kennen allemaal een eigen rang.


Zo is er onder andere een kapitein, een verkenner, een luitenant, een spion en een bom. Maar uiteindelijk draait . Stel zo goed mogelijk je leger op en verover de vlag van je tegenstander. Voorbereiding: Voordat het spel begint, zet je in het geheim je startopstelling neer. Alle stukken staan bij . There are no stories available.


Uw maarshalk is uw sterkste stuk, toch blijft hij kwetsbaar want hij kan aangevallen worden door een vijandige spion. Uw verkenners zijn zwak maar wel mobiel en effectief om de identiteit van vijandige stukken te achterhalen. Ze kunnen ook binnen beurt grotere afstanden afleggen. In deze variant vervang je twee verkenners door kanonnen.


Piece by Piece- book by W. STRATEGE Geldspielautomat – Bally Wulf . Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Mis de volgende deal niet! Kom morgen terug voor een nieuwe deal.

Deze deal is helaas uitverkocht. FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Waar moet je aan voldoen? Free delivery and returns on eligible orders.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts