woensdag 29 maart 2017

Sokkels metaal

Vind sokkel metaal op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Prijslijst model B ongespoten gespoten. Alle productspecificaties. Dit is de doorsnede van het product.


Inhoud en samenstelling van dit artikel.

Maak een keuze uit de verschillende materiaalsoorten. Het is niet mogelijk om maatwerksokkels te laten ontwerpen en. Beeldenmarkt heeft een ruime keuze aan sokkels en zuilen.


Sokkels en Zuilen van Roestvrij Staal, RVS Aluminium Corten staal. Wilt u langskomen, onze openingstijden vindt u onder verkooppunten. Ga gelijk naar de diverse RVS en aluminium sokkels om via de site te bestellen.


Een mooi beeld verdient een mooie sokkel. Mijn naam is Ton en ik maak sokkels op maat.

MOMENTEEL NIET MEER OP VOORRAAD. Metalen sokkel met pinnen 10xcm. De ideale basis om gipsen hoofdjes op te . Deco zuilen maakt op maat voor u deze metalen frame sokkels. De meubels in Galerie Sille zijn allemaal te koop. Onderstaand een greep uit onze collectie: tafels, kasten op wielen, eettafelstoelen en lampen in diverse uitvoeringen.


Ook is er een ruime keus aan sokkels in wit MDF, metaal , hout of massiefeiken. De sokkels zijn in elke gewenste maat leverbaar. Levertijd: Circa weken. Materiaal: Edelstaal (RVS).


Ook is het uiterlijk van deze sokkels prachtig en zijn de sokkels erg mooi afgewerkt (geen naden te zien). Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Sokkels kopen van metaal , betonnen sokkel of hardstenen sokkel , wij hebben tal van sokkels voor uw tuin.


Bekijk onze webshop of bezoek onze showroom. IN DE WINKEL STAAN NOG MEER SOKKELS EN ZUILENBETONNEN SOKKELS EN NATUURSTENEN SOKKELSIN VERSCHILLENDE MATEN EN PRIJS KLASSEVERZENDEN VAN NATUURSTEEN EN BETONNEN SOKKELS IS NIET. SET SOKKELS RECHTHOEKIG METAAL ROESTAfmetingen van de grootste sokkelHoogte cmLengte cmBreedte cmGewicht 8. Te koop aangeboden sidetables sokkels pilaren van metaal voor kunstwerken vazen etc.

Deze kunnen veekocht worden als set of afzonderlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts