dinsdag 14 maart 2017

Aluminium plaat 1mm

Geanodiseerde aluminium plaat van 1mm dik. Vlakke aluminium platen op maat voor vele toepassingen ter decoratie en voor aluminium constructies. Aluminium platen bestellen doe je bij de Aluminium platen specialist. Aluminiumplaat - mm , x cHoogwaardige aluminiumplaat voor diverse toepassingen.


Koop of Verkoop aluminium plaat op Marktplaats. Afmetingen mogen ook iets groter zijn, niet kleiner.

Aluminium stucco platen zijn te bestellen tot en met een lengte van 3. De dikte van de platen bedraagt mm. Voer hieronder uw gewenste maten in voor de stucco plaat en bereken de aantrekkelijke prijs. Voor specifieke vragen over aluminium platen en aluminium profielen . Gelieve je zoekresultaten te verfijnen. Toon de volgende resultaten . Alle aluminium platen zijn verkrijgbaar in zowel traanplaat, gewoon vlakke plaat, geanodiseerde, geborstelde, gelakte plaat en perfo plaat.


Verwachte leverdatuzat.

Ideaal voor het verwerken met CNC-machines. Grootste assortiment, scherpe prijzen en rechtstreeks uit de fabriek! Traanplaat, geperforeerde plaat. Plaat van aluminium met gladde strakke afwerking voor allerlei toepassingen.


De twee meest bekende voorbeelden: Op een deur bij de grond die vaak met. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes. Snel geleverd via DHZ STORE.


Fosforbronzen blikplaat (l x b) 2mm x 1mm Dikte: mm. Weet iemand waar ik aluminiumplaat kan kopen? X-box ;) alu platen kan je volgensmij bij iedere staalhandel krijgen. Het adres voor aluminium plaat voor bedrijven en particulieren.


Aantal platen: Dikte: 1mm , 5mm, 2mm, 3mm. Maat X in mMaat X in cMaat Y in mMaat Y in cMaat Z in mMaat Z in cm:. PLAAT GLADALUMINIUM BRUTE300X400X 0MM.


Bekijk ook eens onze … Prijs o. Wij zagen platen op de door u gewenste plaat maat. Onze online software rekent direct het optimale zaag schema uit en geeft een overzicht van de kosten en de restdelen.

Bestel platen direct op de juiste plaat maat! Bij voorraad artikelen heeft u de mogelijkheid rest delen bij ons achter te laten. Afhankelijk van de afmeting .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts