maandag 27 maart 2017

Merbau balkondeur

Welkom op de website van de houtboer. Nette merbau balkon of schuurdeur enkel glas met beslag binnen houtkleur buiten geschilderd met borst 211x 71. Java Merbau Achterdeur (Borstweringshoogte 40) Achterdeur - Balkondeur - Stapeldorpeldeur Bijzonderheden Merbau : In de vaten van het hout komt een donkerbuine, gomachtige stof voor, die te zien is als klei. Om inbraak te bemoeilijken worden ze van binnenuit beglaasd en zijn ze allemaal geschikt voor isolatieglas. Vergeet ook uw eigen veiligheid niet en plaats uw deur met veiligheidsbeslag.


Leverbaar in alle gangbare maten en borstweringhoogtes.

Daarnaast kunt u kiezen of uw balkondeur behandeld of onbehandeld geleverd wordt. Het voordeel van een behandelde balkondeur is dat deze al voorbehandeld is met een grijze grondverf. Deze hardhouten balkondeur is van enorm hoge kwaliteit. Merbau is een hardhout soort en word veelal toegepast in deuren. De deuren zijn wit afgewerkt(1Mu) en hoeven alleen nog maar worden afgelakt.


Merbau balkondeuren koop je bij Mijndeurenwinkel. Merbau stapeldorpeldeuren met Komo keur: creme voorbehandeld. De brede stijlen hebben een aantal voordelen: -afwijkende maten zijn eenvoudig terug te schaven.

Omschrijving, Netto prijs, Prijs eenheid. Bekijk ook het ruime aanbod overige deuren en advertenties voor een complete indruk van ons assortiment. Specificaties: De SKG5heeft een borstwering van cm. Blank Isolatieglas verkrijgbaar t. Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland.


Inclusief ventilatiesleuven en isoglaslatten op maat en voorgeboord. Met de deuren van ProBouwen kiest u voor kwaliteit! Met het oplossen en voorkomen van milieuproblemen is een wereld te winnen. Voor onszelf en toekom stige generaties. Milieudefensie is een beweging van mensen die zich hiervoor inzet: lokaal, landelijk en wereldwijd.


In Nederland met de steun en inzet van ruim negentig duizend leden en donateurs en tachtig lokale . Verkoopprijs met korting. Bestel dit product of stel uw vraag. Deurmaat (bxh) : 73x211.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts