vrijdag 31 maart 2017

Draaibare lamellen buiten

Bezoek showroom in IJsselstein - Utrecht. PRODUCTLIJN Duurzame tuin overkappingen - 1 recyclebaar, Lange levensduur. Deze waterdichte aluminium terrasoverkapping is een flexibele buitenruimte , waar u ook in het tussenseizoen heerlijk van kan genieten. Flex Fence rvs zelfbouwpakket.


Hiermee kunt u zelf bepalen hoeveel schaduw en privacy u wilt hebben. In een handomdraai draait u de lamellen open of dicht.

Het systeem kan als lamellen schutting of scheidingswand worden toegepast, maar ook als dak op een pergola bijvoorbeeld. Verstelbaar, decoratief en duurzaam. Betalen zoals u wilt Vooraf, bij levering of. Dankzij de beweegbare lamellen kunt u spelen met het licht en met doorkijken.


De lamellen kunnen open of dicht, de stand . Lekker naar buiten kijken. Het verschil tussen buiten zitten en naar buiten kijken, is klein. Om precies te zijn: een paar millimeter dik.


Met en glazen schuifwand zit u nog comfortabeler onder uw lamellen terrasoverkapping.

Beschut tegen regen en wind. Terrasoverkapping met lamellen die u volledig kan openen of sluiten. Met de automatisch kantelbare aluminium lamellen doseert u naadloos de zoninval.


Alle RAL-kleuren zijn mogelijk. Een sfeervol en leefbaar terras is het resultaat. Met een louvredak met draaibare lamellen , creëert u een ideale buitenruimte.


Wellicht kunnen we voor u ook iets betekenen. Zoekwoorden: veranda tuinhuis prieel overkapping buiten buitenverblijf houten hout douglas lariks haard inbouwhaard houtkachel tuinhaard kachel openhaard open haard gardeninspiration tuininspiratie tuin tuinaanleg tuinontwerp ontwerp. Overkapping voor je vijver.


Met deze populaire set bouwt u zelf een draaibaar shutter scherm of een verstelbaar dak van uw overkapping. Buiten zitten, maar toch beschut, ook als het regent. Veranda Shutters en Terrasschermen zijn dan de oplossing om ook nog de wind tegen te houden. Tevens kunt u voor nog meer privacy zorgen als u kiest voor de verstelbare lamellen.


Bekijk nu prachtige voorbeelden van een lamellen overkapping! Onze vertegenwoordiger komt gratis bij u langs om alles door te nemen. Deze overkapping is voorzien van een dak met beweegbare lamellen.


Zon, regen, wind of wisselende temperaturen, u geniet dankzij de bioklimatologische terrasoverkappingen van Biossun langer van uw terras. Dit moderne concept, vervaardigd van een aluminium constructie, regelt namelijk op natuurlijke wijze de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts