woensdag 29 maart 2017

Vijvernetten in elke maat leverbaar

Vijvernet op maat gemaakt. Hoog UV gestabiliseerde netten voor een langdurige toepassing buiten. Deze netten zijn rot bestendig en kunnen tegen vocht en UV straling. Bescherm het water en de vissen en planten in uw vijver met een vijvernet op maat.


Bent u opzoek naar maatwerk net? Met onze unieke net is dit mogelijk, de knoopwijze is zeer uniek waardoor wij u tegen een zeer scherp tarief een net op maat kunnen leveren.

Prijs: Nader overeen te komen. Zoekt u een Reigernet of vijvernet ? Vind vijvernet op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wij leveren u een afdeknet op maat gemaakt voor uw vijver en leveren u daar tevens tegen meerprijs de bevestigingsmaterialen bij.


Dit touw wordt in de buitenste mazen geweven en kan op elke willekeurige plek uit het net worden getrokken en aan de opstaande rand van het zwembad worden . Nog een extra voordeel van vijvernetten is dat uw vissen niet uit de vijver kunnen springen, uw vissen kunnen zichzelf ook niet bezeren aan de vijvernetten ! Velda VT, een bekende nettenmaker, biedt vijvernetten in verschillende maten.

Een vijvernet op maat is dus zo gevonden. Ontbrekend: leverbaar. Knooploze en geknoopte netten, gaasnetten en dekzeilen worden naar uw wens geconfectioneerd in elke mogelijke vorm en maatvoering. Ons machinepark kan elke uitdaging aan. Lees meer over maatwerk.


Ruimste aanbod netten en dekzeilen in de Benelux. Bladafval in het najaar, iedere vijverliefhebber heeft hier mee te maken. Niets is vervelender dan telkens die bladeren uit de vijver te vissen. Natuurlijk hebben wij hier de juiste schepnetten voor, maar het is natuurlijk vele malen makkelijker om gewoon een vijvernet over je vijver te plaatsen. Met hun vrolijke rode kleur en zoete smaak zijn kerstomaatjes veel meer een snoepje dat je graag 'wil' eten, dan een saaie groente die je 'moet' eten.


Hier vind je vele maten. BLADBESCHERMING IN DE HERFST! Tip voor afname af rol art. Alle diagonaal geweven netten willen op de snijkant rollen wanneer deze in de breedte worden. Het net wordt over de vijver gespannen en bevestigd door middel van netankers, welke er standaard worden bijgeleverd.


Leverbaar in diverse afmetingen. Product is niet leverbaar. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

Zo is het bij ons altijd sale.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts