dinsdag 14 maart 2017

Robuuste plankdragers

Set van metaalkleurige plankdragers. De Stoer Metaal plankhouders hebben een matte lakfinish waardoor de metaal look behouden blijft. Stoere robuuste plankdragers die geschikt om onze oude houten balken als plank aan de muur te bevestigen.


Combineer plankdragers met wandpanelen voor de creatie van een handig en mooi opbergsysteem aan je wand. Bij veel verkooppunten verkrijgbaar .

Vele aanbiedingen bij bol. Plankdragers koop je eenvoudig online bij bol. Veel keus bij GAMMA: planken ophangen met plankdragers , schapdragers en ophangsysteem planken. Ook onzichtbare plankdragers. Een echte leren plankdrager is zeker een aanrader.


Niet alleen geven ze een robuuste en industriële uitstraling, ook zijn ze van hoogwaardige . Voor kasten en planken aan de muur heeft Praxis een ruim assortiment aan plankdagers.

Deze set stalen plankdragers zijn stoer. Eenvoudig doch opvallend met zachte lijnen en een robuuste kwaliteit. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande . Om planken aan de wand te bevestigen, kun je niet zonder plankdragers ! Bij KARWEI hebben wij verschillende soorten plankdragers in het assortiment. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Robuuste wandplanken van oude balken met stalen plankdragers.


De plankdragers zijn zowel in het antraciet als in het wit verkrijgbaar. Uniek, stoer en net even anders! Dit zijn originele leren plankdragers gemaakt van soepel runds leer.


Strak en mooi afgewerkt, geeft uw interieur een ander . Wij hebben de mooiste en robuuste houten planken die u kunt combineren met onze schitterende stoere leren plankdragers , u heeft bij ons de keuze uit . De metalen plankdragers zijn slechts één onderdeel van de wondermooie muurplank van Ferm Living. Wegens het gevarieerde aanbo zijn de.

Om je planken zwevend op te hangen zijn onze onzichtbare plankdragers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts