vrijdag 31 maart 2017

Bartafel ton

Presentatieton Puur dikjebuikje. Vakmensen die van oude tonnen tuinjuweeltjes en andere fraaie dingen maken, kun je in ons land op één hand tellen. Regenton Wijnvat vaten statafel ton waterton pomp.


Mooi brocante wijnvat ton houten vat statafel. De ton verkeerd in goede staat. Ton displaymodel gebeitst.

Hergebruik van een wijnvat. Een tafel met glazen tafelblad en vier stoelen die van een wijnton zijn gemaakt. Stoelen en een tafel om van een houten ton maken. Harly Davidson UNIEK item eiken houten ton 2liter bovenaan een eiken . Barset bestaat uit: teak bartafel Verona 70x140cm barstoelen met.


Tafel van oude olie ton. Rondomton maakt statafels van wijnvaten. De bladen zijn gemaakt van eikenhout of van steigerplanken. Er horen een stel mooie comfortabele barkrukken bij.

Deze donkere, robuuste tafel zal bij de heren zeker in de smaak vallen. Een prima plek om een biertje te drinken met zakenrelaties, vrienden of familie. Gemaakt van een echte houten Whiskeyton. Bestel direct online voor de voordeligste prijs!


Originele wijnton voorzien van professionele heater. Hoogte ton : 1à 1cm. Totale hoogte (inclusief heater): 2cm . Hier kan je de hele avond gezellig aan staan want door de voetsteunen word je niet moe. De tafel heeft haken onder het blad en is binnen . Start Nevada vergader tafel 1x 1cm.


Kijk hier voor de bladkleuren. Poten in wit, aluminium en zwart. Kom dan gerust eens langs in onze showroom en wie weet staat jouw tafel straks ook in ons portfolio! Boomstamtafel met stalen PIM als onderstel . Morres Wonen laat je letterlijk wonen in merken.


Wat voor een smaak je ook hebt of hoe breed je beurs ook is. Wij hebben het juiste merk voor jou in huis. Van sterk Nederlands design zoals Designonstock, Harvink en Montèl tot mooi buitenlands design zoals Musterring en Natuzzi. In ons Woonwarenhuis vind je ook totaal .

Steigerhout is een stoer en ruig materiaal. Er worden de mooiste meubels van gemaakt. Deze steigerhouten meubels zijn perfect voor in de kinderkamer.


Makkelijk te combineren en passend bij elke stijl. En ook deze tafel is voorzien van wielen (waarvan met rem). De salontafel kan door het gewicht alleen afgehaald worden en niet bezorgd. Bartafel nostalgische ton. Door de speciale vorm heeft u altijd oogcontact met degene die aan tafel zit.


Het ton - of bootvorm model van de tafels is een uitkomst voor een lange maar . Hij staat op tafel , of desgewenst op drie teakhouten poten met daarrond. En met een stevig deksel erop kan de ton ook dienen als bartafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts