vrijdag 24 maart 2017

Muurdecoratie olifant

Alle 3D dierenhoofden en de F-straaljager van de KieBoo collectie hebben een handig ophangmechanisme aan de achterzijde waardoor ze zeer eenvoudig en door iedereen zijn op te hangen aan wand of muur. Vele aanbiedingen bij bol. Helemaal met de hand vervaardigde metalen muurdecoratie , met kader, model met olifanten.


Een prachtige aanwinst voor uw huis of buiten onder een veranda. Aangezien het met de hand geschilderd is, is elk exemplaar uniek, en kan de vorm of kleur enigzins afwijken van de foto.

Wij hebben nagenoeg de gehele . Deze fantasie prikkelende muurdecoratie collectie bestaat uit verschillende soorten 3D dierenhoofden en een stoere F-straaljager. Al deze items zijn afkomstig uit het thema KieBoo van DutchSenses. Als één van de meest geliefde zoogdiersoorten, doet de olifant het goed op een muurdecoratie.


Onze collectie zit dan ook vol met close ups van dit prachtige dier. Op andere werken zie je de olifant in zijn natuurlijke leefomgeving of in contact met soortgenoten. Stuk voor stuk mooie werken waarmee je een stukje van het . De wanddecoratie met zachte vulling heeft een verharde rug en is met een ophanglusje makkelijk aan de muur te bevestigen.

Deze decoratie is een echte eye-catcher en prachtig voor de kleine dierenliefhebber! EN-NORMATERIAAL : Vilt ONDERHOUD : Reinig . Wanddecoratie Olifant Wanddecoratie Olifant. Deze olifant is een uniek product.


Wanneer je er meerdere bestelt kunnen deze altijd van elkaar verschillen. Dit product kan helaas momenteel niet per post worden verstuurd. De baby- of kinderkamer wordt prachtig af gestyled met deze eyecatcher aan de wand. Deze muurdecoratie geeft een olifant met slurf weer en de inspirerende quote ´all good things are wild and free´.


Een foto print van een olifant die als vader zijn kleine dochtertje bij zonsondergang op een steppe probeert vooruit te branden, of van een troep olifanten die door de Afrikaanse natuur lopen bij een strakblauwe lucht. Maak daarom vandaag nog je eigen olifant. Tover de kamer om tot een gezellige beestenboel met deze olifant dierenkop van Riverdale.


De dierenkop is van zacht katoen gemaakt en heeft een vulling van schuim. Door het hout binnenin blijft deze accesoire goed in vorm. Het behangfiguur olifant uit het circus is handgemaakt van verschillende soorten behang en uitstekend geschikt als muurdecoratie voor babykamer of kinderkamer. Het decoratieve stuk voor op de wand zal een echte blikvanger in jouw interieur vormen!


Dit artikel wordt binnen werkdagen thuisbezorgd. Makkelijk thuisbezorgd op .

Vilten olifantenhoofd als decoratie voor de kinderkamer. Supergrote set Safari Friends muurstickers bestaande uit een olifant , een aap, een leeuwtje, twee mooie tropische vogels en nog veel meer leuke diertjes om de k.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts