vrijdag 17 maart 2017

Wandbord grijs

Wandbord van steigerhout, sloophout - Grijs. Leuk wandbord van vergrijsd steigerhout. Het wandbord is gemaakt van vergrijsde steigerplanken.


Het bord en de plankjes worden los gelever zodat u deze naar eigen smaak kunt bevestigen. Dit pakket bestaat uit;het wandbord , losse plankjes, schroev.

Vele aanbiedingen bij bol. Vind wandbord grijs op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bezorging: Dit product wordt verzonden met PostNL Afmetingen: U kunt alle producten op maat bestellen, neem hiervoor. Steigerhouten wandbord , wordt geleverd als bouwpakket.


Diverse Herinnerings Borden Van Hout ( stijgerhout, krijtverf geschilderd hout) kan in verschillende teksten en kleuren gemaakt worden, vraag gerust naar de mogelijkheden! FACOM WANDBORD GRIJS PK. G - Biesheuvel Techniek webshop.

Faith Hope Love but the greatest of these is LOVE. Levertijd: Binnen werkdag in huis! Er zitten plankjes bij. Tekstbord van steigerhout met ophangkoor x cm.


Heb je zelf een idee voor een. Kan ook met eigen tekst. Exclusief accessoiresAfmeting: x cm. Alleen voor de echte accessoires en foto liefhebber! Wat je wel niet kan doen met een beetje hout :-).


Dit keramieken wandbord is van het merk vtwonen. Dit grijze bord met decoratief randje staat sierlijk aan de muur, maar is ook te gebruiken als decoratief bord op tafel. Dit mooie magneetbord van het merk Roommate heeft oneindig veel mogelijkheden. Leuk voor in de kinderkamer als kapstok en voor het bewaren van tekeningen.


Het magneetbord is gemaakt van metaal en heeft haken. Handig en ook nog eens een leuke decoratie! Ontdek ons groot assortiment aan wandborden.

We hebben ze in alle maten. Kies nu uit meer dan 500. In het midden een afbeelding van kasteel Hoekelum in blauw. In de onderrand een gaatje voor ophanging. Gebruik : huishoudelijk, Voorwerpen,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts