donderdag 23 maart 2017

Trapleuning met led verlichting prijs

Is uw trap een vergeten kindje in uw interieur? Een donkere ruimte die u dagelijks gebruikt, maar waaraan u weinig aandacht geeft? Een plek waar vaak ongelukken gebeuren? Dit kunt u eenvoudig oplossen door een trapleuning met LED verlichting. Bestel uw trapleuning met LED verlichting bij RVStrapleuning.


De trapleuning is voorzien van een LED - verlichting strook, voor een modern effect!

Diverse decoren en kleuren zijn leverbaar. U kunt na het invoeren van de lengte maten in de webshop de led trapleuning makkelijk en eenvoudig bestellen. Betaal veilig online met iDeal. Trapleuning verlichting.


Het brede assortiment trap verlichting geeft u de mogelijkheid om uw trap of trappenhuis meer kleur te geven. Maak van uw trapleuning een uitzonderlijk bijzondere leuning. Kies voor RVS of design decor én laat uw trapleuning meteen de hal van uw woning verlichten.


En tadaa…u creëert design, veiligheid én sfeer in één keer door een trapleuning met LED verlichting.

Ervaar dan het comfort en gemak zoals al velen voor u. Niet alleen de traptreden kunnen dus verlicht worden, ook de trapleuning kan voorzien worden van LED verlichting. Deze speciale verlichting geeft naast zeven basiskleuren, ook alle overgangen tussen de kleuren weer. RVS trapleuning met LED verlichting met laagste prijs garantie!


Leverancier van RVS artikelen tegen de laagste prijzen. Dit was een tip van een trappenleverancier. Onderaan de plank kan dan een led-strip worden ingewerkt. Iemand een idee waar we zoiets kunnen.


LED -strips kunnen makkelijk ingewerkt worden in trapleuningen , waardoor je ze niet meer ziet. Bovendien zullen ze door de hoogte van de leuning een goede lichtspreiding hebben en ook de andere kant van de treden verlichten. Langs de leuning van de trap is een RGBW led strip gemonteerd. Met gebruik van een bewegingsmelder gaat de ledverlichting precies op tijd aan.


Een naadloze integratie van een kwalitatieve LED lijn in uw trapleuning of parket? Kies de lengtes van de LED lijnen en kies de lichtkleur, van een koeler licht tot een warmer, gelig licht. Onze LED verlichtingssystemen zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen voor optimaal gemak en veiligheid. Wij plaatsen het naadloos.


De verlichte trapleuning met geïntegreerde accu wordt gemonteerd zonder hak en breek werk, zodat u niet opnieuw hoeft te verven, stukadoren of behangen. Met de uitbreiding met sensoren hoeft u ook niet meer de .

RVS Leuning Met LED Verlichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts