dinsdag 28 maart 2017

Houten lampenvoet landelijk

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Hendrik-Ido-Ambacht, ZH . Onze trendy collectie tafellampen herkent u aan de stoere, landelijke uitstraling. Met een bijpassende lampenkap uit onze zeer ruime assortiment, maakt u uw lampenvoet compleet. Speciale aandacht verdienen de klassieke lampen, die toch heel eigentijds zijn in de kleur die bij uw interieur past: zwart, wit, crème, bruin, .

Een landelijke tafellamp hoeft dan ook zeker niet ouderwets te zijn om bij de landelijke inrichting te passen. Er zijn landelijke tafellampen met een modern tintje. Zoals de landelijke , houten driepoot tafellamp die een vrij moderne kap heeft. Landelijk wonen is dus goed te combineren met een beetje modern, zolang het . Bekijk de vele losse lampenkappen die wij in ons assortiment hebben en kies er een houten lampenvoet of een landelijke lampenvoet bij voor bijvoorbeeld een landelijk interieur.


Ook onze lampenvoeten zijn er in alle soorten. Zo stel je zelf een lamp samen die past bij je interieur.

Neem snel een kijkje in ons uitgebreide. Vele aanbiedingen bij bol. Houten Tafellampen koop je eenvoudig online bij bol. Vaaslampen zijn ideaal als landelijke verlichting. De voet van de vaaslamp kan vervaardigd worden uit allerlei natuurlijke materialen, zoals hout of beton.


Maar het leukste aan vaaslampen is toch wel dat er gewisseld kan worden met de lampenkappen. Gaat u voor afstemming van kleuren of zoekt u juist het contrast op? Landelijke verlichting is sober maar tegelijkertijd stijlvol.


We verkopen de lampen van het merk Tierlantijn,. Hier alvast een aantal modellen in onze webwinkel, maar er zijn nog veel meer modellen. Hanglamp gaas draadijzer brons 55 . Boven €GRATIS bezorgd √ Laagste prijsgarantie. Zo zijn er bijvoorbeeld houten lampenkappen, maar veel vaker zie je een lamp met houten lampenvoet.


Ook erg bijzonder zijn de houten tafel lampen landelijke stijl met een mooie houten boomstronk en stalen voet. De boomstronk is stoer en robuust en zorgt voor een landelijke touch in je huis, terwijl de .

Uiteraard dient de vloerlamp te passen bij de stijl van uw interieur, zo dient u rekening te houden met de afmetingen, maar ook de vormgeving en het materiaal spelen mee. Liever een model met een enkele poot of toch een driepoot vloerlamp ? En welk materiaal kiest u? Ook zijn er vele mogelijkheden beschikbaar in soort materiaal of kleur, zodat je een lamp kan vinden die echt helemaal bij jouw interieur past. Een houten vloerlamp geeft een stoere en landelijke. Een moderne tafellamp kan bijvoorbeeld in metaal zijn, terwijl een landelijke tafellamp misschien eerder in een houten uitvoering wordt gekozen. Het is helemaal aan jou om te . Welke vloerlamp bij landelijke interieurs goed past: De staande lamp met grote blokken hout of houten balken als onderstuk.


Een vloerlamp landelijk met grote lampenkap en een uitgesneden houten standaard. De robuuste lamp met stenen details, van een stenen tegel als voet van de staande lamp tot een volledig stenen . Voet vloerlamp Lize is een landelijk voet in de kleur roestbruin. Geschikt voor een romantische lampenkap. Hier staat een solide houten tafellampvoet met ruwe bolster en blanke pit.


Hij oogt fors, rond en ruw, maar voelt heel mat en zacht aan en is samen met een sfeervolle lampenkap de meest ideale en zachtaardige schemerlamp in jouw landelijk interieur. De ronde tafellamp voet heeft een bruingrijze taupekleur en komt het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts