woensdag 15 maart 2017

Pallets voerendaal

Welkom op de website van P. Flexibel, snel en maatwerk zijn woorden die ons bedrijf karakteriseren. Door onze locatie zijn wij veel werkzaam in de grensstreek. Door het hebben van een grote voorraad en een ruim assortiment, kunnen wij . Huis zonder aardgas: alles potdicht, op sleutelgat na – De Limburger (persbericht). Kindje bekneld in speeltoestel, brandweer schiet te hulp – De Limburger .

Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F. EN plus pelletkorrels Azak á kg € inclusief B. Af te halen alleen op zaterdag tussen 10. Voerendaal op Telefoonboek. Vanaf nu hebben wij een speciale actie om heerlijk de winter door te komen! Hoe meer pallets , hoe meer korting!


Bij ons kunt u terecht voor blokpallets, eenmalige pallets , europallets met EPAL licentie, ISPM behandeling en gitterboxen. Plastic pallets kunsstof pallets.

Dichte pallets gesloten pallet div maten bovendek pallets. We bezorgen gratis, leveren een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. We hebben verschillende soorten haardhout in halve en hele pallets.


Inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte houten pallets en kisten. Activiteiten onderneming. Groothandel in hout, plaatmateriaal, pallets en verpakkingsmateriaal en fabricage daarvan. Vergelijk meerdere offertes voor Drukwerk Verzenden om uShip.


Chauffeur Winkeldistributie Zuid. We vervoeren dan veelal rolcontainers en pallets (gekoeld en ongekoeld). We zijn op ons best als we samen met onze mensen op weg zijn naar vernieuwende logistieke oplossingen. Ambachtelijk vakmanschap. Uiteraard is het bedrijf met zijn tijd meegegegaan.


Voor zowel de overhei de zakelijke als de particuliere markt leveren wij een . In het filmpje hieronder zie je de eerste dozen uit de archiefruimte gehaald worden. Ze worden op pallets geladen en vanavond nog in de vriescel in Apeldoorn gezet. Op zoek naar een pallethandel in Limburg? Die eerste fase bestond uit het reconditioneren, herstellen, inventariseren en gereedmaken voor overdracht van de eerste pallets van het archief. NL-34 PR Pallets BV, Caumerdalschestraat 15.


Operating Site: Heerlerweg 114.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts